Wpis z mikrobloga

@Rafatus69 ty damski bokserze niczego się nie nauczyłeś. Do końca życia będziesz zrzucał swoje winy i grzechy na innych. To nie twoja wina, że biłeś kobietę, niszczyłeś ją psychicznie, to nasza wina bo o tym pisaliśmy xD jesteś żałosnym, małym pseudo mądrym człowieczkiem Jedyne do czego się nadajesz to operowanie wibracjami
  • Odpowiedz
@Rafatus69: Ty kiepie xD Najprościej co możesz zrobić to po prostu usunąć wszystkie konta na Internecie i wyjechać w p---u. Nikt by cię nie męczył ani nie śledził. A ty co? Na Internecie siedzisz mimo że same nieszczęścia z tego masz. Tylko sam siebie możesz winić
  • Odpowiedz
Zadziwiające, jak nawet teraz – po rzekomej przemianie, po latach ciszy, po „dojrzałości” – nie jesteś w stanie po prostu powiedzieć: zawaliłem, byłem potworem, moja wina,1 moje czyny, moja odpowiedzialność. Zamiast tego znowu mamy litanię o tym, jak to świat Cię skrzywdził, Discordy Cię śledziły, ludzie się uwzięli i dosłownie zmusili Cię do upadku

@PaoloMascarpone: Przestań pieprzyc, bo jego zachowania nie brały się znikąd. Gdyby był 3/10 loszka to byś
  • Odpowiedz
@Rafatus69:

Wchodź na tagi dla miłośników dla patostreamerów

Widownia patostreamów to raczej ludzie, którzy wchodzą tutaj w konkretnym celu: aby pośmiać się z ludzkiej głupoty, poobserwować zdegenerowane małpy jak w zoo.

Nikt na tych tagach nie szuka spowiedzi ani moralizatorskiej treści.

Przypominasz o sobie ludziom, którzy bez tych wpisów pewnie już by zapomnieli, o swoim istnieniu, i dali Ci wymarzony
  • Odpowiedz