Aktywne Wpisy

breakdown1 +2
Chodzi mi po głowie, by wziąć tani kredyt 10k (oddajesz 10,4k) by wykorzystać je na giełdzie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Wiem, że co do zasady jest to głupi pomysł i nie powinno się tak robić, ale czy na pewno?
Zarobki mam dość duże, kilkanaście tysięcy, zobowiązania mam małe. Problem w tym, że miałem ostatnio sporo wydatków, sporo też zainwestowałem, kolejne wydatki przede mną, ustawione wakacje, dwa wyjazdy itp. W konsekwencji wiem, że
Wiem, że co do zasady jest to głupi pomysł i nie powinno się tak robić, ale czy na pewno?
Zarobki mam dość duże, kilkanaście tysięcy, zobowiązania mam małe. Problem w tym, że miałem ostatnio sporo wydatków, sporo też zainwestowałem, kolejne wydatki przede mną, ustawione wakacje, dwa wyjazdy itp. W konsekwencji wiem, że

Defined +47
w tym miesiącu awansuję do klasy średniej, te rzeczy są in progress
☐ najmę mieszkanie zamiast pokoju
☐ ekspres do kawy (na raty)
☐ termomix (na raty)
☐ odkurzacz dyson (na raty)
☐ dieta pudełkowa
☐ najmę mieszkanie zamiast pokoju
☐ ekspres do kawy (na raty)
☐ termomix (na raty)
☐ odkurzacz dyson (na raty)
☐ dieta pudełkowa

Ceła, czy cła?
Chyba,że twój chłopski rozum np nie rozumie, że żeby postawić kibel to trzeba uzbroić teren, co kosztuje. Co nie tak z kładka? Fajna, brakowało jej tam.
No stoi kontener pod pałacem. Nie wszystko co mi się nie podoba jest wałem. Jakieś dowody? Tok rozumowania?
Budowanie w mieście brzmi dla mnie jak sukces. Kładka jest ok. Fajna, użyteczna i fajnie że ruch jest mieszany.
I nie mam pojęcia co odkorkowuje wjazd na parking pod marszalkowska
poza tym masa komentarzy, że rowerzyści jeźdzą jak wariaci i piesi nie czują się komfortowo na tej kładce, ale rozumiem, że nie czytasz komentarzy i opinii prawdziwych mieszkańców, bo organizacja ruchu jest mega ważna, inaczej ludzie poruszają się jak stado baranów
co do tunelu to nawet na prostą logikę można wywnioskować co tam się dzieje,
Komentarz usunięty przez moderatora
Ale na święta do babci na wieś xD