Wpis z mikrobloga

@moj_wykopowy_login: kontener pod pałacem, sct, kładka, niedziałające kible, drzewa z niemiec, prywatyzacja mieszkań? polecam zainteresować się bardziej tym co wyprawia czaskoski tam, gdzie do tej pory rządzi
  • Odpowiedz
@Piospi: tak się składa,że całe życie mieszkam w Warszawie. Gdzie te wały? Rozwiń te tematy i powiedz gdzie wały.
Chyba,że twój chłopski rozum np nie rozumie, że żeby postawić kibel to trzeba uzbroić teren, co kosztuje. Co nie tak z kładka? Fajna, brakowało jej tam.
No stoi kontener pod pałacem. Nie wszystko co mi się nie podoba jest wałem. Jakieś dowody? Tok rozumowania?
  • Odpowiedz
@moj_wykopowy_login: no w takim razie nie znasz prawdziwych problemów mojego miasta, nie wiem skąd pochodzisz

poza tym masa komentarzy, że rowerzyści jeźdzą jak wariaci i piesi nie czują się komfortowo na tej kładce, ale rozumiem, że nie czytasz komentarzy i opinii prawdziwych mieszkańców, bo organizacja ruchu jest mega ważna, inaczej ludzie poruszają się jak stado baranów

co do tunelu to nawet na prostą logikę można wywnioskować co tam się dzieje,
  • Odpowiedz
@moj_wykopowy_login: typie, żadnych nerwów, wiem, że nie przedstwaiłeś żadnych kontrargumentów, także pseudo z Ciebie "Warszawiak" :) po co mam się denerwować jakimś wsiokiem, mam zbyt dobre życie żeby przejmować się jakimiś słoikami ;)
  • Odpowiedz