Aktywne Wpisy

Może i zdjęcie ujowe, ale facet ma ostatnio ciężkie dni - najpierw ból zęba a teraz ból pleców - więc mimo, że jeszcze poprzedni post przysięgałam sobie, że już więcej gołąbków robić nie będę to właśnie spędziłam ponad dwie godziny w kuchni, żeby polepszyć mu troszkę humor.
Mężczyzna zadowolony a ja lecę sprzątać do kuchni.
Babki pamiętajcie dbać o swoich chłopaków również ;) #gotujzwykopem #golabki #zwiazki
Mężczyzna zadowolony a ja lecę sprzątać do kuchni.
Babki pamiętajcie dbać o swoich chłopaków również ;) #gotujzwykopem #golabki #zwiazki
źródło: temp_file6492368896172123589
Pobierz
EwMaj +3
Ej, wy tak serio uważacie, że z Hokejorza i księgowej coś będzie? Przecież on jest totalnie nią niezainteresowany. Ich relacja jest tak powierzchowna i pusta, rozmowy tak nieistotne jak rozmowy z ziomkiem z Żabki, który wszystkich pyta "jak leci wariacie". To nie kwestia tego, że on się boi za rękę ją złapać. On nie chce. Czuje do tej dziewczyny taki sam pociąg jak rudy chomik Adam do Asi z 4 sezonu. Już

Chodzi mi o to że proste zapisanie danych i pobieranie z XML ogarnie mi ChatGPT, z drugiej strony jestem tą osobą która lubi wiedzieć jak wszystko działa i jest zoptymalizowane, ale otworzyłem jakiś ebook od tego i to ma 500 stron (wiadomo że z połowa to pewnie kod) więc o ile nie pracuję nad czymś "wrażliwym" wydaje mi się to overkill w obecnym momencie, ale w sumie nie znam się.
Dziwnie się czuję tak pomijając jakąś kwestie kompletnie i oddając to w ręce AI.
#gamedev #xml #json #programowanie
Jedyny wyjątek stanowi sytuacja gdzie robisz coś webowego, bo
ale przypuszczam że jest tego dużo więcej jak się zagłębić, idk jakieś triki i fikołki, no o czymś ta książka chyba jest xD
no wiadomo że o serializer biorę pod uwagę kiedy mówię o nauce, a może mi go wyklepać chat gpt
przecież nie chodzi mi o umiejętność korzystania z notatnika xD
tylko jako osoba nie znająca się na temacie zakładam że jak się zagłębić to są jakieś wzorce itd
Komentarz usunięty przez moderatora