@New_Moral_Order: A nie wiem dlaczego, mnie po prostu 8lat ich rządów męczyły, aferka jedna za drugą. A sam jestem robol typu biurowy więc może to też ma jakiś wpływ.
@New_Moral_Order: zajebisty ten socjal gdzie ci zabieraja w skladce zdrowotnej prawie 10% wyplaty, poza tym sponsorujesz nie swoje bombelki oni maja zwrot w postaci 800 plus a ty nie masz, chyba ze masz bombelka...
@RandomowyTyp: Pomyśl ile na tobie zarabia pracodawca, chyba, że uważasz iż on dopłaca do tego interesu.
Publiczna służba zdrowia nie działa, bo jest niedofinansowana, koszty przerzucane są na biednych roboli, a jak nie przerzucą, to zdechnie po prostu. Niech przerzucą na januszy. Do tego powszechne przerzucanie pacjentów na prywatne leczenie. Lobbowanie za ograniczaniem miejsc na studiach lekarskich.
Jeżeli w doupie masz jakiekolwiek funkcjonowanie państwa, eliminację ubósta wśród dzieci, to okej,
@RandomowyTyp: Jak widać, ktoś na nich głosuje, zapewniam, że to biedni robole. Ocena moralna to dla mnie kwestia trzeciorzędna, nie że twoja, tylko ogólnie, nie zwracam na to uwagi. Patrzę kto więcej da i czy da, biedocie, albo przynajmniej mniej zabierze.
Może i dokonują ludobójstwa w gazie, okaleczają dzieci i znęcają się nad zwierzętami, ale za to dzięki nim mamy paliwo po 6 zł ( ͡°͜ʖ͡°) #iran #izrael #usa #zydzi #zyd #paliwo #palestyna
Komentarz usunięty przez autora
Publiczna służba zdrowia nie działa, bo jest niedofinansowana, koszty przerzucane są na biednych roboli, a jak nie przerzucą, to zdechnie po prostu. Niech przerzucą na januszy. Do tego powszechne przerzucanie pacjentów na prywatne leczenie. Lobbowanie za ograniczaniem miejsc na studiach lekarskich.
Jeżeli w doupie masz jakiekolwiek funkcjonowanie państwa, eliminację ubósta wśród dzieci, to okej,
Komentarz usunięty przez moderatora