Aktywne Wpisy

mirko_anonim +476
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
#feels #rodzicielstwo
Mając 30 lat stałam się jednocześnie wdową i matką. W ciągu jednego miesiąca pochowałam męża i urodziłam dziecko. Mój mąż nie zdążył poznać swojego syna. Nowotwór był na tyle zaawansowany, że każda godzina życia była na wagę złota. Ostatnio przyszedł do mnie nasz prawie 4 letni syn i zapytał się czy pójdziemy do taty, bo chce mu wręczyć zaproszenie do przedszkola na
#feels #rodzicielstwo
Mając 30 lat stałam się jednocześnie wdową i matką. W ciągu jednego miesiąca pochowałam męża i urodziłam dziecko. Mój mąż nie zdążył poznać swojego syna. Nowotwór był na tyle zaawansowany, że każda godzina życia była na wagę złota. Ostatnio przyszedł do mnie nasz prawie 4 letni syn i zapytał się czy pójdziemy do taty, bo chce mu wręczyć zaproszenie do przedszkola na

sforce +132
#gielda jesteście za podatkiem katastralnym od 3 mieszkania? Szczerze mówiąc, pomimo ze mam bardziej wolnościowe poglądy to takie opodotakowanie nie byłoby głupie, częśc ludzi pomyślałoby o innych formach inwestycji .
https://wykop.pl/link/7703045/po-operacji-kregoslupa-nie-moze-sie-wyprostowac-krzyczalam-z-bolu
Gdyby takie coś odwalił kuc, że wskutek użycia AI grubo spieprzyła się produkcja, to dostałby natychmiastowe wypowiedzenie i egzekucję kary umownej z kontraktu. Na Wykopie zbiór innych "fachurów" zrobiłby mu zbiorowe code review i znęcał się dobry tydzień. Gość byłby spalony w branży.
Tymczasem lekarze:
#programowanie #pracait #programista15k #medycyna #lekarze
Po operacji kręgosłupa nie może się wyprostować. Krzyczałam z bólu
Programiści to zwyczajni pracownicy na taśmie, ale przed komputerem
@paluszki_rybne: uwielbiam to wykopowe umniejszanie ludziom z mgr inż. by sprowadzać ich do ludzi kompletnie niewykształconych, co nawet nie mają fachu by w budowlance zacząć robić xD
IT ma swoje plusy i minusy, ale nie ma tak negatywnego odbioru w społeczeństwie jak tutaj to się kreuje. Obraz może
Nie umniejszam osobom z IT, bo sam jestem w tej branży i wiem jak to wygląda. Młody chce wejść w IT? Won, nie ma miejsc, AI zabiera miejsca pracy. A dzieje się tak, bo walczysz o miejsce w
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez moderatora