Aktywne Wpisy

chione +30

hrmpf +95
System kaucyjny? Kolejny skok na kasę, któremu z owacją przyklaskują p0laczki z mentalnością niewolnika.
Rząd ma w tyłku obywateli i ich czas - zmusza nas do absurdalnego noszenia butelek do sklepów. Polak musi teraz wydzielić w domu specjalne miejsce na nie zgniecione butelki, które zajmują kilkadziesiąt razy więcej objętości niż zgniecione. Potem znosi je do automatu, który za chwilę i tak sam je zgniecie. Świetnie, klasa rządząca zrobiła z nas kurierów własnego śmiecia.
A
Rząd ma w tyłku obywateli i ich czas - zmusza nas do absurdalnego noszenia butelek do sklepów. Polak musi teraz wydzielić w domu specjalne miejsce na nie zgniecione butelki, które zajmują kilkadziesiąt razy więcej objętości niż zgniecione. Potem znosi je do automatu, który za chwilę i tak sam je zgniecie. Świetnie, klasa rządząca zrobiła z nas kurierów własnego śmiecia.
A
źródło: 1000011943
Pobierz

https://wykop.pl/link/7703045/po-operacji-kregoslupa-nie-moze-sie-wyprostowac-krzyczalam-z-bolu
Gdyby takie coś odwalił kuc, że wskutek użycia AI grubo spieprzyła się produkcja, to dostałby natychmiastowe wypowiedzenie i egzekucję kary umownej z kontraktu. Na Wykopie zbiór innych "fachurów" zrobiłby mu zbiorowe code review i znęcał się dobry tydzień. Gość byłby spalony w branży.
Tymczasem lekarze:
#programowanie #pracait #programista15k #medycyna #lekarze
Po operacji kręgosłupa nie może się wyprostować. Krzyczałam z bólu
Programiści to zwyczajni pracownicy na taśmie, ale przed komputerem
@paluszki_rybne: uwielbiam to wykopowe umniejszanie ludziom z mgr inż. by sprowadzać ich do ludzi kompletnie niewykształconych, co nawet nie mają fachu by w budowlance zacząć robić xD
Nie umniejszam osobom z IT, bo sam jestem w tej branży i wiem jak to wygląda. Młody chce wejść w IT? Won, nie ma miejsc, AI zabiera miejsca pracy. A dzieje się tak, bo walczysz o miejsce w
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez moderatora