Wpis z mikrobloga

Jutro z dupką jestem umówiony na bieganie, potem razem sobie zuploadujemy wyniki na Stravie, a po bieganiu kto wie... a wy co? Dalej na randki wydajecie po 200zł na kwiaty i kolacje, a potem ghost?
#tinder
  • 14
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@dsomgi00: dla mnie takie spotkania to strata czasu, nie dość że z aktywności lipa, bo musisz na pół gwizdka żeby laska nadążyła, to jeszcze później spocona/wykończona i nic z tego nie ma. Pogadać też średnio
  • Odpowiedz
  • 2
@Aik-: e tam, nabije sobie fajną baze w tlenie, wybiegnę paredziesiąt minut szybciej żeby swoim tempem pobiec, potem mogę się z nią wlec 6:30 na km ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
  • 0
@Cicholot: nie ma za co, trenuje 12 lat siłowo, startowałem w trójboju, biegałem już w wwa na półmaraton poniżej 1:40h i nigdy u fizjo nie byłem, narazie się nie zapowiada na to
  • Odpowiedz
@dsomgi00: Zawodowo współpracuję z fizjoterapeutą, który pracował przez ponad dekadę z naszą kadrą olimpijską. Ufam, że wie o czym mówi w kontekście biegania.
  • Odpowiedz
@dsomgi00: w moim otoczeniu ludzie,którzy nie ćwiczą nic skarżą się na plecy, kolana etc, a ludzie chodzący na siłkę przeciwnie. Chociaż ci pierwsi częściej gadają - zniszczycie sobie zdrowie tymi ciężarami ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz
  • 0
@Kyriakos: ooo tak, albo w poprzedniej pracy miałem ziomka co miał 37 lat i opowiadał mi "zobaczysz w moim wieku" xDDDDD, podczas gdy mój ojciec ma 54 lata i n--------a normalnie na siłce haha, kocham takich typów z 0 wiedzą
  • Odpowiedz