Wpis z mikrobloga

@xiv7 zwróć uwagę jak zachował się Braun z flagą Ukrainy ładnie złożył i odniósł do konsulatu ze względu na to że jest flagą państwa - natomiast UE to nie jest państwo dlatego ich flaga nie powinna istnieć nie wiem do czego pijesz z tą Rosję pewnie jesteś kolorowym wyborcą Rafała bonżura
  • Odpowiedz
  • 25
@Dobuch: ale flaga EU jest dla większości Europejczyków ważnym symbolem tak jak flaga państwa, masz rację, chciłbym żeby kiedyś flaga EU była tak ważna dla ludzi jak flaga USA bo to najlepsza droga do dobrobytu i bezpieczeństwa
  • Odpowiedz
@Dobuch: nawzajem, tacy uchodźcy pokazują ci że UE to jedno z lepszych miejsc do życia bo tu uderzają, nie to co wschodni dobrobyt
  • Odpowiedz
@Dobuch: już nie odpisuje bo to nie temat na kilka krótkich postów, ale powinieneś flagę UE że tak powiem kontrowersyjnie całować za to że nie siedzisz na froncie wojny z drugim hitlerem czy tam w innych wojnach między europejskimi krajami gdzie przed powstaniem UE od wojen w Europie mieliśmy tylko krótkie przerwy, Braun da jakiś słabszy argument przeciw ale ważne że swoim hipnotyzującym głosem
  • Odpowiedz
@xiv7 nie mówię że unia to zło konieczne natomiast aktualnie idą w złą stronę całokształtowo a kto tego nie widzi niech ściągnie klapki z oczu, flagi unii europejskiej nie będę całować nie wiem jak to woli ja preferuje barwy bialo czerwone, co do dobrobytu UE który został stworzony na kolonizacji nie będę się wypowiadać bo to nie w porządku w stosunku do państw kolonizowanych a co do bezpieczeństwa to chyba nie
  • Odpowiedz