Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 27
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Tetsuya: mnie to dziwi, że te pantofle jeszcze się z Tobą spotykają, zwykle jak baba usidli gościa a ten dostaje cipogłowia to urywają się wszystkie kontakty
  • Odpowiedz
@Tetsuya: to tak jak z różowymi, które chcą wyciągnąć biedne żony mirkow do klubu na kilka piw, przecież nic w tym złego nie ma
A one jak te niewolnice, a Mirki sami powinni je motywować na wyjścia do klubów z singielkami ( ͡ ͜ʖ ͡)
  • Odpowiedz
@Tetsuya: myślę że zaczynają czuć od Ciebie specyficzny vibe starego kawalera, może mają dzieci i boją się czy coś ci do głowy nie strzeli (nie zmolestujesz ich, dzieci, albo nie weźmiesz męża na samobójczą przejażdżkę kończącą się na drzewie). Ja tam je rozumiem, bk z starych kawalerów i panien xd
  • Odpowiedz
@Tetsuya: Miałem oczywiście na myśli nieudacznika w sprawach damsko-męskich. Rzuciłem taki epitet na wyrost, w kontrze do twoich zwrotów o wolnym ptaku i ludziach którzy dali się usidlić, bo to brzmi jakbyś to Ty był wygrywem, a ludzie z rodzinami przegrywami. Jak ten obrazek z człowiekiem płaczącym za uśmiechniętą maską.
  • Odpowiedz
bo to brzmi jakbyś to Ty był wygrywem, a ludzie z rodzinami przegrywami.

@Imagination: No w praktyce trochę tak jest, aczkolwiek jest to uogólnienie. 30-40% małżeństw kończy się rozwodami. Pogadaj z kumplami po rozwodach przez co przechodzili i czy czują się wygrywami. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz