Aktywne Wpisy

SystemHalted2_0 +145
Moment przejścia z Windows 11 na Fedorę był chyba najlepszą decyzją od bardzo dawna. Serio, jakby ktoś mi wcześniej powiedział, że system może nie walczyć ze mną tylko po prostu działać, to bym nie uwierzył. To dojrzały, szybki i elegancki system, który daje mi pełną kontrolę i nie próbuje na każdym kroku wciskać konta online, telemetrii, reklam ani asystentów z AI, których nikt nie prosił.
System wstaje błyskawicznie, nie mieli dyskiem w tle,
System wstaje błyskawicznie, nie mieli dyskiem w tle,
źródło: temp_file1560360692872629706
Pobierz
naganiaczherculesa +388
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Ale wiesz że związek albo posiadanie dzieci nie jest obowiązkowe?
@daro1: przyjedzie tylko ze na czarnym xD
@daro1: To, że nie chcą dzieci to jest zwykła wygoda. Mężczyźni też nie chcą. O wiele większym problemem wśród tiktokerek, na insta i innych tego typu miejscach jest poziom psychiczny młodych kobiet. Problem jest na tyle duży, że już nawet zaczynają się nad tym
Siostra ma 41 lat i się nie ustatkowała matrymoralnie i jest raczej szczęśliwa. Wyremontowała mieszkanie, na wakacje jeździ ze znajomymi za granicę 2x w roku, zarabia pół raza więcej niż średnia krajowa. Jakby miała dzieci i męża wątpię, żeby jej się tak wygodnie żyło.
@daro1: dawno temu wracając wieczornym tramwajem obok mnie usiadł normik (taki 6.5/10) na oko 26 lat, lekko podpity, wyciągnął tel odpalił tindera i zaczął swipeować. Ku mojemu zdziwieniu w prawo dawał niemal wyłącznie kaszaloty z których najładniejsza była może 4/10 w ostrym makijażu, wyczerpał limit - zero matchy. Niech to będzie odp na twoje rozkminy.