Aktywne Wpisy

Nacho_Libre +9
#sluchamzlastfm #sluchamzlastfm2 #muzyka #spotify #lastfm
Dzień dobry,
W ten niedzielny poranek zapraszam do cotygodniowego Waszego zestawienia najczęściej słuchanych albumów w serwisie last.fm w kończącym się tygodniu.
Słucham
Dzień dobry,
W ten niedzielny poranek zapraszam do cotygodniowego Waszego zestawienia najczęściej słuchanych albumów w serwisie last.fm w kończącym się tygodniu.
Słucham

A może by tak kupić koc obciążeniowy
źródło: temp_file2732800430455476356
Pobierz

Zdecydowanie najładniejsza trasa jaką dotąd jechałem. Pobudka po 4 nad ranem, później pociąg z Brwinowa, przesiadka w Skierniewicach i kolejny pociąg do Radomska. Mimo, że nie udało mi się kupić biletu na rower, to było mnóstwo pustych haków i obsługa nie robiła problemów. Najpierw przejazd przez Kijów i wizyta w zdewastowanym parku miniatur sakralnych, by zobaczyć 14 metrową "miniaturę" wielkiego Polaka, który bardziej przypomina Mariusza Pudzianowskiego. Później ponad 160km mocno pofałdowanego terenu, gdzieniegdzie Garmin pokazywał nawet 16-17%. Do tego po drodze zamki: Olsztyn, Mirów, Bobolice, Ostrężnik, Morsko, Ogrodzieniec, Bydlin, Rabsztyn, Pieskowa Skała i Ojców. Do tego strażnice Łutowiec i Ryczów i jaskinia Ostrężnicka. Wszystko w połączeniu z wybitnymi ścieżkami rowerowymi i praktycznie zerowym ruchem na drogach. Końcówka to wisienka na torcie w postaci zjazdu przez Ojcowski Park Narodowym, gdzie niestety trafił się kapeć i okazało się, że gdzieś zgubiłem tylną końcówkę od pompki i trochę tam posiedziałem zanim trafił się gość co mi użyczył swojej. Cóż jak już ma być awaria, to chociaż niech będzie w ładnym miejscu. Z Krakowa powrót pendolino, niech będzie choć raz wyższy standard.
#rowerowyrownik #szosa #200km
Skrypt | Statystyki
źródło: IMG_20250430_205840
Pobierz