Wpis z mikrobloga

Znaleźli się wielcy obrońcy pluralizmu w mediach... Ci sami co gęby piłują pod każdym znaleziskiem o Braunie że powinien zniknąć z polityki i z mediów. Piękny spektakl, nawet nie trzeba było Was zapraszać, sami się wprosiliście i poddaliście ekspozycji tumany.
( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)

#bekazlewactwa #stanowski #wybory #kanalzero #polityka
Reinspired - Znaleźli się wielcy obrońcy pluralizmu w mediach... Ci sami co gęby piłu...

źródło: usmiechnieta-polska-logo-partii-politycznych-usmiech

Pobierz
  • 10
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

I powinien k---a zniknąć, bo to patologiczny typ

@Wink: powiedział „Wink”, który już od pierwszego zdania rzuca k-----i. I pewnie myśli, że to normalne ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz
@Reinspired: tak tak racjonalizuj sobie że to tylko lewacy po nim jadą i uśmiechnięci :) popieram Konfederację, Kanał Zero całkiem lubiłem ale po tym co wczoraj o-----l po prostu nie ma innego wyjścia jak z----c go jak burą sukę. Każdy racjonalnie myślący człowiek niezależnie od partii która dąży sympatią - będzie potępiał tak żałosne zachowania jak wczoraj widzieliśmy u 15 latka Stanowskiego.
  • Odpowiedz
@wykopyrek:

powiedział „Wink”, który już od pierwszego zdania rzuca k-----i. I pewnie myśli, że to normalne ( ͡º ͜ʖ͡º)

Moje wulgaryzmy negują fakt, że Braun niszczy mienie, blokuje pracę szpitala, rozpyla pył gaśniczy w pomieszczeniu pełnym ludzi, szczuje na różne narodowości i grupy?

No dalej, wejdź w tę dyskusję, pokaż mi jak bardzo się mylę tylko dlatego, że stosuję wulgarny język xD
  • Odpowiedz
Moje wulgaryzmy negują fakt

Twój sposób wypowiadania się sytuuje cię w szufladzie położonej bardzo daleko od ucha ludzi, którzy mają coś do powiedzenia.

że Braun niszczy mienie, blokuje pracę szpitala, rozpyla pył gaśniczy w pomieszczeniu pełnym ludzi, szczuje na różne narodowości i grupy?

Kiedy
  • Odpowiedz