Aktywne Wpisy

zomowiec +471
Po prawie 7 latach… MAM TO!
Dzisiaj oficjalnie spłaciłem ostatnią ratę kredytu hipotecznego.
Po 6 latach i 9 miesiącach mogę powiedzieć: mój dom jest naprawdę mój.
To nie przyszło łatwo. Przez te lata:
Dzisiaj oficjalnie spłaciłem ostatnią ratę kredytu hipotecznego.
Po 6 latach i 9 miesiącach mogę powiedzieć: mój dom jest naprawdę mój.
To nie przyszło łatwo. Przez te lata:
źródło: temp_file6806119477987986565
Pobierz
troglodyta_erudyta +395
W tym wątku dziękujemy Michałowi Białkowi i jego ekipie za doskonałe zabezpieczenia antyspamowe na jego portalu. Wpisujcie miasta.
#wykop
#wykop

Może ceny nieruchomości już coraz bardziej się wyrównują (i tak musisz wziąć kredo do końca życia), ale za to na zadupiu pod jakimś Wałczem nie ma usług, rozrywek ani pogotowia na czas xddd
#antykapitalizm #demografia #przemysl #polska #gospodarka #oswiadczenie #nieruchomosci
- kierowców c+e
- kierowców busa na b i mile widziane b+e
- sprzedawców-kasjerów
- ochroniarzy ale tylko inwalidów xD
-
Powiatowe podstawa 4700 na rękę uop
Wojewódzkie 5000-5500 uop
W wojewódzkich nie ma żadnych nie wiadomo jakich pieniędzy bo rynek jest rozj3bany
@pysznewpierdalator: jak dobrze, że ani dnia w zawodzie nie spędziłem.
Edit. Jeszcze by trzba było wspomnieć o jakości, bo to też dramat jest. Czasem produkcja projektuje lepiej, a "inżynier" to podbija i tyle.
@fraciu: Skąd ten ton? Uważasz to za niesłuszne, że ludzie chcą się czegoś uczyć i zarabiać więcej niż minimalna ani nie zostawiać kręgosłupa w pracy?
Myślę że jak by nie trzba było uprawnień, to wiele firm zrezygnowało by z wielu ludzi którzy są trzymali dla pieczątki. Nazwał bym to deregulacja ( ͡º ͜ʖ͡º)
Na służbę zdrowia narzekają chyba tylko ludzie z zapadłych wiosek i miast wojewódzkich. Ja rano idę się zarejestrować i mnie pytają czy poczekam do 8 czy na 10 przyjdę. Prześwietlenie, rezonans od razu. Specjalista aż trzy tygodnie czekania.
W Polsce w inżynierii jest z 10x mniej ofert pracy niz w krajach zachodnich. Jak się jakiś Siemens czy Man nie ulituje i nie otworzy biura offshorowego w Polsce to "nie da się, to się nie oplaca". Lepiej kasować za pracowników 300 PLN za godzinę i płacić im 40 ( ͡º ͜ʖ