Wpis z mikrobloga

Kilka godzin temu, napisałem swój wywód, nie został jakoś szczególnie komentowany, czy plasowany, ale został usunięty przez moderacje, jednak nie chcą mi odpisać, które słowa, podpadły pod ich regulamin, więc może wy mi pomożecie zrozumieć.

cytując siebie:

''Kiedy Putin wysyłał zielone ludziki, aby przechodziły do Polski między grupami migrantów, żeby w przyszłości sabotować Polskę od środka, to KO, razem z naszym premierem Tuskiem, jednym głosem mówili ''To biedni ludzie, szukający miejsca na Ziemii'', ''wpuście ich, kim są, sprawdzi się później''. Jeżeli to się nie nazywa być pożytecznym idiotą Putina, to ja nie wiem, co nim jest. PIS i PO, zamiast inwestować od dekady w zbrojenia, zajmowało się wprowadzaniem unijnych dyrektyw, zwiększające nasze ceny energii. Zamiast budować czołgi na Putina, stworzyliśmy system, w którym nie stać nas na prąd ani nie mamy zbrojenia, do którego produkcji wymagany jest prąd. Jeżeli to nie jest bycie putinowskim sługusem i pożytecznym idiotą...to ja nie wiem, co nim jest.''

#polska #polityka #bekazlewactwa #konfederacja #moderacja #moderacjadown
Orlenc - Kilka godzin temu, napisałem swój wywód, nie został jakoś szczególnie koment...

źródło: image

Pobierz
  • 2
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach