Wpis z mikrobloga

@kamilos7000r: ajajajaj, moj to samo robi, ale mam wszystkie assety w tym portfelu (obligi, KO + akcje EUR + akcje USD). Wiec jakos sie to wyciaga w gore. motorem tutaj zysk w PLN xD. ciekaw jestem u Ciebie proporcji w portfelu.
PS. mam tez krypto, ale wylaczylem z podsumowania na myfund, zeby sie nie denerwowac ;) bo tam male kwoty - ktore z zona okreslilismy jako zabawa w kasynie.
  • Odpowiedz
  • 1
@Tommy_Cares: Żaden sekret, planuje obecnie zwiekszać bardziej GPW i reity, (w reitach chce miec do konca roku 50k wkładu). Obligi na samym początku inwestowania kupione co by była jakas stabilizacja, ETF euro to 70% tych etfów to NASDAQ 100 który juz jest na + bo kupowany przy ostatnich spadkach
kamilos7000r - @Tommy_Cares: Żaden sekret, planuje obecnie zwiekszać bardziej GPW i r...

źródło: image

Pobierz
  • Odpowiedz
  • 0
@Yolooo: pazdziernika 2024,
@Znnn Chce miec ekspozycje na nieruchomości, raczej dążę do fire i chcialbym miec solidną dywidendę na przyszłość, robie eksperyment w którym porównuje garaż warty 50 koła zł do ilości reitów za 50 koła złotych i np za 10 lat jaka będzie stopa zwrotu z obydwóch (+ dywidenda i kasa za wynajem ) myśle ze fajn eksperyment ;)
@LimboNoir Tak że w------m w usa 4k dolców
  • Odpowiedz