Wpis z mikrobloga

#naprawakomputera #naprawa #komputery #pcmasterrace

Witam, mam pewien problem. Komputer został kilka razy włączony i wyłączony poprzez przycisk na obudowie i teraz nie chce wstać.

Jest ogólnie błąd bad system config info. Automatyczne naprawianie nic nie daje, jestem w ciągłej pętli. Ogólnie dostałem się do CMD, odpaliłem notatnik-> otwórz i ogólnie nie wiem czy mi się coś ubzdurało, ale wydaje mi się, że pliki i windowsa zawsze miałem na partycji C, a nagle mam na E.

Możliwe, że mi się coś pozamieniało z partycjami i system nie może wykryć i zbootować windowsa? Bardzo mi zależy, żeby nie stawiać nowego systemu i przenosić wszystkiego na inny dysk. Mogę coś podziałać za pomocą cmd bo reszta opcji można powiedzieć nic nie daje, tryb awaryjny także się nie odpala.
  • 3
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
@Rasteris: niby bootowanie jest ustawione na właściwy dysk, ale może jeszcze wczytam ustawienia domyślne i coś ruszy. Dziwne bo ogólnie windows jeszcze wczoraj się wczytał, zamknąłem system, wyłączyłem listwę.

Potem znowu odpaliłem pc, zawiesiło mi już na ekranie wpisywania hasła, poszedł reset i już nie wstał, jak się nie uda wskrzesić jak wrócę z roboty no to już odpuszczę
  • Odpowiedz