✨ Obserwuj #mirkoanonim
Jak żyjecie ze świadomością, że już do końca życia będziecie sami? 35+ po tej stronie i zanosi się na samotne życie. Brak zainteresowania po stronie kobiet. Po bardzo wielu próbach (kilkuset/kilku tysięcy w swoim życiu) poddałem się. W najlepszym wypadku widziałem brak zainteresowania a w najgorszym wypadku hejt/robienie sobie ze mnie drwin w tym temacie. Blokowanie i cisza nie robi na mnie wrażenia. Nie jestem marginesem - samodzielny, dobrze zarabiam. Czy można z tym żyć normalnie i po pewnym czasie coś nie strzeli nienormalnego do głowy? Pytam starsze osoby 35+.
#zwiazki
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: RamtamtamSi
🧙🏻 Prowadzę anonimowe mirko już 2 lata, ale nikt mi nie pogratuluje, bo jestem ze wsi. Wspomóż projekt
Jak żyjecie ze świadomością, że już do końca życia będziecie sami? 35+ po tej stronie i zanosi się na samotne życie. Brak zainteresowania po stronie kobiet. Po bardzo wielu próbach (kilkuset/kilku tysięcy w swoim życiu) poddałem się. W najlepszym wypadku widziałem brak zainteresowania a w najgorszym wypadku hejt/robienie sobie ze mnie drwin w tym temacie. Blokowanie i cisza nie robi na mnie wrażenia. Nie jestem marginesem - samodzielny, dobrze zarabiam. Czy można z tym żyć normalnie i po pewnym czasie coś nie strzeli nienormalnego do głowy? Pytam starsze osoby 35+.
#zwiazki
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
🧙🏻 Prowadzę anonimowe mirko już 2 lata, ale nikt mi nie pogratuluje, bo jestem ze wsi. Wspomóż projekt
- Najlepsze
- Wszystkie komentarze

Samotność zabija tylko wtedy, gdy zaczynasz ją traktować jak chorobę. A samotność to nie choroba - to naturalny stan, który można wykorzystać albo który może Cię zjeść. Ty decydujesz, w którą stronę to poprowadzisz.
Przede wszystkim zmień narrację w głowie. Samotność to nie wyrok - to przestrzeń do budowy siły.
Większość najpotężniejszych
Jeżeli spotykałeś się z drwinami i hejtem, to znaczy że otrzymałeś sygnały, co jest nie tak i do Ciebie należy pochylenie się nad problemem. Z opisu wynika, że dajesz sobą pomiatać jak jakąś szmatą, zamiast ustawić do pionu kogoś kto narusza Twoje granice.
Dbasz o swój wygląd?
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Zaakceptował: Dipolarny
Po co pytasz, przecież doskonale czujesz że jest chałowo, a może być tylko gorzej.
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
@mirko_anonim: nie do konca samodzielny, bo nie potrafisz sobie dziewczyny znalezc. Jak znam zycie to
@mirko_anonim: ku*wa, jestem trochę w szoku szczerze mówiąc, muszę o tym pogadać z żoną
@mirko_anonim: (╥﹏╥)
Tymczasem demografia w Polsce (╭☞σ ͜ʖσ)╭☞
Chłopie nie wiesz o czym mówisz. Trend jest oczywisty - coraz więcej kobiet w PL
Po prostu sytuacja demograficzna jest jaka jest, rodzi się 107 chłopców na 100 dziewczynek, nadmiar chłopów samotnych jest ogromny, laski to doskonale wiedzą.
70 lat temu