Aktywne Wpisy

Lomar15 +336
#polskieonuce
"Rosji nie jest na ręke atakowanie Polski, to niemożliwe żeby to były rosyjskie drony"
tymczaserm sami rosjanie:
"Rosji nie jest na ręke atakowanie Polski, to niemożliwe żeby to były rosyjskie drony"
tymczaserm sami rosjanie:
źródło: Screenshot_14
Pobierz
krystian-stepaniak +117
Ja p------ę one mają ego wielkości galaktyki xD
#p0lka #tinder #logokarozowychpaskow #blackpill #redpill
#p0lka #tinder #logokarozowychpaskow #blackpill #redpill
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz

Jak żyjecie ze świadomością, że już do końca życia będziecie sami? 35+ po tej stronie i zanosi się na samotne życie. Brak zainteresowania po stronie kobiet. Po bardzo wielu próbach (kilkuset/kilku tysięcy w swoim życiu) poddałem się. W najlepszym wypadku widziałem brak zainteresowania a w najgorszym wypadku hejt/robienie sobie ze mnie drwin w tym temacie. Blokowanie i cisza nie robi na mnie wrażenia. Nie jestem marginesem - samodzielny, dobrze zarabiam. Czy można z tym żyć normalnie i po pewnym czasie coś nie strzeli nienormalnego do głowy? Pytam starsze osoby 35+.
#zwiazki
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: RamtamtamSi
🧙🏻 Prowadzę anonimowe mirko już 2 lata, ale nikt mi nie pogratuluje, bo jestem ze wsi. Wspomóż projekt
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Zaakceptował: Dipolarny
Po co pytasz, przecież doskonale czujesz że jest chałowo, a może być tylko gorzej.
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Zaakceptował: RamtamtamSi
@mirko_anonim: nie do konca samodzielny, bo nie potrafisz sobie dziewczyny znalezc. Jak znam zycie to
@mirko_anonim: ku*wa, jestem trochę w szoku szczerze mówiąc, muszę o tym pogadać z żoną
@mirko_anonim: (╥﹏╥)
Tymczasem demografia w Polsce (╭☞σ ͜ʖσ)╭☞
Chłopie nie wiesz o czym mówisz. Trend jest oczywisty - coraz więcej kobiet w PL
Jeżeli spotykałeś się z drwinami i hejtem, to znaczy że otrzymałeś sygnały, co jest nie tak i do Ciebie należy pochylenie się nad problemem. Z opisu wynika, że dajesz sobą pomiatać jak jakąś szmatą, zamiast ustawić do pionu kogoś kto narusza Twoje granice.
Dbasz o swój wygląd?
Po prostu sytuacja demograficzna jest jaka jest, rodzi się 107 chłopców na 100 dziewczynek, nadmiar chłopów samotnych jest ogromny, laski to doskonale wiedzą.
70 lat temu
Samotność zabija tylko wtedy, gdy zaczynasz ją traktować jak chorobę. A samotność to nie choroba - to naturalny stan, który można wykorzystać albo który może Cię zjeść. Ty decydujesz, w którą stronę to poprowadzisz.
Przede wszystkim zmień narrację w głowie. Samotność to nie wyrok - to przestrzeń do budowy siły.
Większość najpotężniejszych
@olokynsims: za to pewnie za siusiaczka ( ͡
@mirko_anonim: pewnie gość jest po prostu brzydki, taki powinien być podstawowy wniosek.