Wpis z mikrobloga

@Caracas: Spieszę z odpowiedzią bo mimowolnie nauczyłem się czytać te zje**ne cenówki, za które ktoś powinien wisieć za jaja.
Jak kupisz 1 worek to 15.89.
Jak 2 worki ale bez aplikacji - 2x 9.99
Jak 2 worki (ale maks 4) każdy worek za 7.49.
Jak nabija się coś innego każesz wołać kierownika i pokazujesz palcem na naklejkę przy każdej kasie, że w razie różnicy obowiązuje cena korzystniejsza dla klienta i
  • Odpowiedz
@szuineg: niby proste ale już nie raz ludzie w kolejce wzrokiem życzyli mi śmierci bo nie chciałem dać się okrasc i czekałem na kierownika no i jednocześnie blokowałem "kolejkę"
  • Odpowiedz
  • 1
@Uri_ klasyka w lidlu na miesach, zostaja tylko paczki 10 gramow wieksze i potem zdziwko na paragonie. Bracia oszukaniec, jak ja ich nienawidzę
  • Odpowiedz
@Caracas: Kupiłem dzisiaj 4 rzeczy w biedronce. 3 niby miały być w promocji. Okazało się że tylko przy jednej mi naliczyło rabat. Przerzucam się na Dino.
  • Odpowiedz
@kkaq: nienawidzę przez to do Polski na zakupy jeździć. Chociaż całą Litwa jeździ. W Wilnie jak widzisz cenę - to tyle zapłacisz w kasie 👍
  • Odpowiedz
klasyka w lidlu na miesach, zostaja tylko paczki 10 gramow wieksze i potem zdziwko na paragonie

@saw24: Jakie mięsa w Lidlu sprawiają ci problem? Jeśli chodzi o filet z kurczaka, gdzie opakowania mają od ~9.100 do ~10.800, a limit to 3 kg, to faktycznie, jak weźmiesz 3 opakowania i sumarycznie dadzą 3.300, to te 0.300 będzie bez promocji, ale to nie aż taka różnica, żeby się robiło zdziwko, bo pozostałe
  • Odpowiedz