Aktywne Wpisy
xenn123 +79
Wystarczył zdrowy rozsądek, ehh

źródło: 1000009778
Pobierz
Jagoo +91
Już w sobotę będę miała okazję oraz wielki zaszczyt zaprezentować moje dwie największe prace malarskie jakie kiedykolwiek w życiu zrobiłam. Jestem cholernie dumna z siebie. Malowanie UV dekoracji do klubów to zupełnie coś innego niż rysowanie ilustracji na kartce a4. Owszem nie jest to powszechnie znana symetria jeśli chodzi o ten rodzaj prac, ale starałam się też zrobić coś takiego innego. Tak żeby rzucało się w oczy. Docelowo będzie 5 lub 6

źródło: temp_file8051072303868783057
Pobierz
#kredyty #kredyt #kredythipoteczny #pozyczka #raty #zakupy #zakupynaraty
@fastnbulbous: Miras... To wplynie POZYTYWNIE.
Padl mi telefon. Chcialem nowy ale nie mialem kasy na kupno od razu (no taki se wymyslilem :P). Wiedzialem ze za miesiac bedzie premia w robocie. To wzialem na raty. Zaplacilem pierwsza rate a w drugiej splacilem
@fastnbulbous: Zaden problem. Swoja droga to normalna praktyka w USA. Jak masz historie kredytowa (i splacales kredyty a nei leciales w uja) to o nastepny kredyt masz latwiej.
I z tego co widzialem na moim przykladze to u nas tez to
Jak w umowie nie ma nic ze nie mozna splacic wczesniej to zaden problem.
@fastnbulbous: Milo ze zrozumiales :) Miras... nic zlego mi nie zrobiles wiec nie mam zadnego powodu zeby Cie w maliny wpuszczac. Po prostu mowie jak ja mialem. Ale... ja nie prawnik. Nie sledze wszystkiego. Wiec raczej traktuj jako wytyczne a nie prawde objawiona.
@fastnbulbous jak spłacisz w 2 raty to nie ma to problemu.
@kozerus: Nie mam pojecia jak to dziala teraz. ja hipoteczny bralem dawno temu. I mowie jak to dzialalo.
Miras ostatnim co mozesz to zarzucac mi klamstwo. Nie chce mi sie pisac bajek (tym bardziej na portalu ze smiesznymi