Aktywne Wpisy

Bryk +80
Dzięki użytkownikowi @adrninistrator, który zmotywował mnie do napisania podsumowania pracy naszego „orła z Ukrainy” #konfitura z polskim dowodem, chciałbym przedstawić, dlaczego według mnie jego działalność „dla społeczeństwa” (oczywiście nie tylko i wyłącznie dla pieniędzy, bo uznał, że #samochodoza zarabia na tym pieniądze i robi wyświetlenia, więc on też będzie) to czyste sku*wysyństwo.
Jestem przeciwny sytuacjom, gdy ktoś parkuje samochód na zakazie, gdy obok jest np. parking płatny.
Jestem przeciwny sytuacjom, gdy ktoś parkuje samochód na zakazie, gdy obok jest np. parking płatny.
źródło: image
Pobierz
#wegry
czym Węgry się zasłużyły dla was że im tak dobrze życzycie?
Jeśli dalej chcą tkwić w bagnie, które sobie zgotowali to ich wybór ( ͡° ͜ʖ ͡°)
czym Węgry się zasłużyły dla was że im tak dobrze życzycie?
Jeśli dalej chcą tkwić w bagnie, które sobie zgotowali to ich wybór ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Może ktoś z was też jest wrażliwy i odnalazł sens w podobnej sytuacji.
Niedawno zmarł Tata mojego chłopaka.
Zupełnie niespodziewanie i za wcześnie - chłopak jest bliżej 20 niż 30 lat.
Nie umiem się z tym pogodzić.
Nie widzę w tym sensu.
Widzę jedynie niesprawiedliwość, że odeszła dobra osoba.
Nie wiem jak mój chłopak sobie bez niego poradzi, przecież on jeszcze w niektórych aspektach jest takim “dzieciakiem”.
Już czuję, że się zamknął na uczucia a z jego sceptycznym podejściem do psychologii będzie chyba tylko gorzej.
Chciałabym wierzyć, że coś jest dalej. Bardzo bym chciała. Czasem wierzę, ale często czuję taki bezsens i strach, że życie to jedna wielka, stopniowa strata tych których kochamy.
I czuję też straszne wyrzuty sumienia. Tata chłopaka był wspaniałym, życzliwym mi człowiekiem. A ja mam poczucie, że go za słabo doceniałam, on mnie traktował jak swoje dziecko, a ja mogłam zrobić dla niego o wiele więcej. Jeszcze tyle mogliśmy razem pogadać, pośmiać się i zobaczyć miejsc. Często gdzieś jeździliśmy w większym gronie.
Dziękuję że ktoś to przeczytał.
Jeśli ktoś z Was znalazł sens w podobnej sytuacji, umiał wesprzeć bliską osobę przy takiej stracie to bardzo chętnie przeczytam jakiś komentarz. Ale sam fakt, że ktoś przeczytał moje myśli jest jakimś ukojeniem.
#sens
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Nighthuntero
❤️ Projekt mirko.pro działa dzięki wsparciu użytkowników - dziękujemy! Wspomóż projekt
Strata zawsze jest ciężka, ale sensu nie znajdziesz w rozpamiętywaniu. Znajdziesz go w tym, że teraz Ty możesz żyć tak, żeby być dobrym człowiekiem -
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰