Aktywne Wpisy

Uwielbiam takie wpisy jak wczoraj z goracych, ze za minimalna to czlowieka powinno byc stac na wlasne mieszkanie w top3, flagowy telefon i zagraniczna wycieczke raz w roku xD
Ludzie minimalna jak sama nazwa wskazuje sluzy do przezycia na minimalnym poziomie xD i to porownywanie nas do top5 najlepiej rozwinietych gospodarczo krajow xD my i tak jestesmy na 21 miejscu w skali swiatowej co oznacza, ze miescimy sie w top 20% na
Ludzie minimalna jak sama nazwa wskazuje sluzy do przezycia na minimalnym poziomie xD i to porownywanie nas do top5 najlepiej rozwinietych gospodarczo krajow xD my i tak jestesmy na 21 miejscu w skali swiatowej co oznacza, ze miescimy sie w top 20% na

źródło: temp_file2444330696809166710
Pobierz
Nie mastur.bowałem się od 3 miesięcy i nie mam z tym problemu (wcześniej przez pół roku coraz mniej się onani.zowałem). Kompletnie mi się nie chce tego robić. Czuję się jakbym przeszedł tę grę. Jakbym wykorzystał wszystkie masturb.acje przysługującej facetowi podczas życia. Teraz już tylko realna kobieta mogłaby mnie podniecić i doprowadzić do erekcji oraz orgazmu.
Ktoś tak miał? Czy to normalne? Czy mastur.bacja to też etap w życiu który się kończy?
#s--s #zwiazki #onanizm #masturbacja #tinder
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: digitallord
❤️ Projekt mirko.pro działa dzięki wsparciu użytkowników - dziękujemy! Wspomóż projekt
A masturbacja jest niezwykle naturalna i takie rzeczy robią już malutkie dzieci, nawet jeszcze w brzuchu xd Polecam poczytać bo to ciekawe rzeczy są