Aktywne Wpisy
p0melo +485
Pazerność lekarzy nigdy nie ma granic. Zobaczyli, że kosmetyczki wstrzykujące kwas hialuronowy zarabiają krocie, więc wymyślili ustawę zakazującą kosmetyczkom wstrzykiwania preparatów pod skórę, pod przykrywką że to niebezpieczny zabieg. Spokojnie te zabiegi mogłyby wykonywać pielęgniarki lub kosmetyczki po przeszkoleniu, ale pazerne i łase na pieniądze konowały przepchnęły ustawę niszcząc biznesy kosmetyczkom. Lekarze zamiast siedzieć w szpitalu i leczyć ludzi będą usuwać zmarszczki, jakby w Polsce innej pracy dla lekarzy nie było.... Polskie

źródło: obraz_2025-05-02_113416648
Pobierz
Rainmaker97 +39
Jeśli komuś się marzy „prawdziwy kapitalizm” bez żadnych regulacji i socjalu niech sobie przypomni albo zapyta rodziców jak to wyglądało w latach 90 i 00. W paru województwach bezrobocie ponad 20%, powszechne zatrudnianie na czarno i za stawki typu 3zł/h. Januszerka, wyzysk i pogarda dla biedniejszych w najlepszym wydaniu rodem z XIX w. Bieda, alkoholizm i mniejsze lub większe oznaki patologii w zapewne ponad co 2 domu. Państwo na tyle słabe, a
Zapewnienia psiarzy są jak widać warte mniej niż psi kał na chodniku.
#psiarze #bekazpodludzi #patologiazmiasta #takaprawda #truestory
źródło: temp_file927715952627461951
Pobierzźródło: temp_file3012519842512818809
PobierzZa takie coś powinna być kara jak za atak nożem.
źródło: temp_file7057301747730146137
PobierzAle ( ͡º ͜ʖ͡º) to Ty wstaw. Choć kto ma zrozumieć ten zrozumie.
@Yelonek: Byłem kiedyś na spacerze z dziećmi w lesie, psiara z sierściuchem bez smyczy i po zwróceniu uwagi mnie przekonywała, że to nie las! To polana! Więc może tu puszczać swego smroda!
@DzikuDziczyzna: Serio miałbyś wątpliwości? ( ͡° ͜ʖ ͡°) Ja bym właściciela przeczołgał ile bym mógł. To nie jest przypadkowe przetarcie zderzaka pod marketem, gdzie można się dogadać i wypolerować za grosze. Same koszty terapii psychologicznej po takim zdarzeniu to będzie gruba kasa, a na pewno byłaby potrzebna. Koszty ciągnęłyby się