Wpis z mikrobloga

Nóż się w kieszeni otwiera. Chłop sobie poszedł na spacer do lasu, a skończyło się na wizycie w szpitalu z szyciem, antybiotyku i szczepionce. Zostaną mu też blizny. A wszystko tylko dlatego, że psiarze (w tym przypadku pitbullarze) uważają, że ich psy nie gryzą i prowadzają je samopas.

Zapewnienia psiarzy są jak widać warte mniej niż psi kał na chodniku.

#psiarze #bekazpodludzi #patologiazmiasta #takaprawda #truestory
WielkiNos - Nóż się w kieszeni otwiera. Chłop sobie poszedł na spacer do lasu, a skoń...

źródło: temp_file927715952627461951

Pobierz
  • 86
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@WielkiNos: W święta jeździłem rowerem elektrycznym po lesie, widzę człowieka z psem więc zwalniam. Starszy gościu też mnie zobaczył podciągnął psa na smyczy do siebie (bardzo fajny czeski wilczarz - przynajmniej tak wyglądał) Dzień dobry, dzień dobry. Minąłem ich i gaz do dechy. Tak powinno to wyglądać ¯\(ツ)/¯
  • Odpowiedz
przy obroży powinien być obowiązkowy brelok z numerem psa

@motonita: dostają chyba czipa po urodzeniu. Powinny one być wyrywkowo sprawdzane, nie ma czipa, to uśpienia, bez gadania
  • Odpowiedz
@UltraKnur20000: banda przerywów właśnie przepycha przez sejm ustawę przeciw mafii deweloperskiej. Serio myślisz, że patusiaże mają większą sprawczość od ludzi płacących za kampanię głównych polityków? Jeszcze kilka takich wypadków i się za kundlarzy wezmą.

@WielkiNos musisz być jak @mickpl na tagu #nieruchomosci ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@WielkiNos: jako że w temacie pogryzienia i tych zjebów od pitbuli nic więcej ciekawego nie dodam niż zostało powiedziane, korzystając z okazji, że jest o Adasiu mowa chciałbym podzielić się informacją, że Adam jest artystą, muzykiem, tworzy super rzeczy (bardzo specyficzne, ale może akurat komuś przypadnie do gustu) w gatunku horror folk w tematyce roztocza i lokalnej, biłgorajskiej kultury, przyrody oraz historii.
W całej nieprzyjemnej rekonwalescencji niech się ucieszy, że
wcfilmowe - @WielkiNos: jako że w temacie pogryzienia i tych zjebów od pitbuli nic wi...
  • Odpowiedz