@Okcydent: jeśli on pisał takie sms-y to nawet nie chce wyobrażać sobie jakie teksty rzucał na co dzień a to przecież nie zwykły Janusz tylko rektor uczelni
Rektorem uczelni publicznej może być osoba posiadająca co najmniej stopień naukowy doktora, zatrudniona w uczelni jako podstawowym miejscu pracy. Rektora zwyczajowo tytułuje się Jego/Jej Magnificencja
@Okcydent: wydaje się ludziom że spermiarze to najgorszy sort ludzi ale ja z doświadczenia życiowego wiem że to przeróżni ludzie i bardzo często ci najwyżej. Widziałem gości ustawionych życiowo którzy zmieniali się bankomat dla kobiet i kompletnie pozbawiali się samodecydowania. Widziałem nawet jak goście zza granicy poniżali się w ten sposób dla polek które dukały w ich języku. Tego świata chyba już nic nie uratuje.
źródło: image
Pobierzźródło: rektor2
Pobierz@mozgen: no raczej nie
@g0blacK: Ja też jej nie odczytałem, więc albo też jestem prostakiem albo ty jej po prostu nie potrafisz używać.
@Hoisin_Sticky_Ribs: nie mów mi jak mam żyć
@darek-jg: czyli Janusz (niestety tak to bywa na polskich uczelniach)
@g0blacK: @Hoisin_Sticky_Ribs niestety, ale regularnie widzę tego typu komentarze pisane na poważnie, więc bez lenny face to nie jest takie oczywiste