Aktywne Wpisy

aversxx +2
tak czysto teoretycznie jak najlepeij zniszczyc/ukryć ciało w Polsce? #biologia #ciala #polcija #zbrodnie #wydarzenia #kryminalne

Roszp +110
To może wyglądać jak zwykły papier toaletowy, ale te podstawki pod kable, a w zasadzie Kondycjonery Układające Pola Elektromagnetyczne (KUPE), są zaprojektowane przez najtęższe umysły i najostrzejsze uszy. Każdy walcowaty przetwornik bifurkalny został wykonany ze specjalnego, niemagnetycznego materiału wybranego metodą odsłuchową. Dzięki temu pole elektromagnetyczne wokół kabla nie odkształca się, zapewniając idealny przesył bez zakłóceń. Wokół przetworników owinieto kilkaset cienkich warstw celulozowego kontrolera wibracji, który dzięki kontroli nawijania przeciwnej do siły coriolisa,
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz

![Hałas w centrum Szczecina. Mieszkańcy mają dość [WIDEO]](https://wykop.pl/cdn/c3397993/4fc5b229b5bd8aca4011dfab6fd092ad6969d5158046d0dcd049e09202286350,q80.jpg)

Skoro wszystkie oferty mają bezwzględnie lecieć do centralnej bazy - i to w czasie rzeczywistym - to szybko powstaną zupełnie darmowe agregaty absolutnie wszystkich ofert w kraju, a portale takie jak rynekpierwotny.pl stracą sens.
Ludzie będą sortować mieszkania jak na Allegro, po cenie XD w wybranych metrażach, zakreślając sobie na mapie lokalizacje.
Deweloperka będzie się piekliła, ale nie będzie miała wyjścia. Dojdzie do rzeczy straszliwej, bo będą musieli (uwaga jeśli jesteś deweloperem wstrzymaj oddech) konkurować przede wszystkim ceną.
A znam mój naród doskonale i wiem, że sortowanie po cenie będzie priorytetowym i absolutnie powszechnym wyborem XD
#nieruchomosci
Czyli tylko murapole zostaną na rynku xddd
@mickpl: albo co gorsza - jakością. Bo teraz z nią to raczej słabo bywa.
@mickpl: w wielu przypadkach sortowanie po cenie jest dobrym wyborem bo cena jest parametrem oczywistym, logicznym i jawnym na przykład na takim allegro czy olx a nie jakaś popularność czy od najlepszego
Ale tak czy siak - będzie nowa jakość.
Druga rzecz jest taka, że filtrów i sortowań używa statystycznie 17% użytkowników :)
@mickpl: W sumie to nie wiem, czemu to ma wzbudzać jakiekolwiek kontrowersje, bo dokładnie tak to wyglądało, kiedy ja kupowałem swoje mieszkanie w 2019.
Biodegradowalne eko glazury, sedesy z PVC, czy np. elementy premium typu ściana z podwójnego gk pomiędzy sąsiadami. 🤣