Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 19
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Dawka dobrych wiadomości z rana, co by człowiek chodził uśmiechnięty w pierwszy dzień pracujący po świętach! (ʘʘ) Smacznej kawusi, jezus pan i konfederację! ( ͡° ͜ʖ ͡°)

@Lemmonix: no nie wiem czy takie dobre, bo pierwsze primo, areszt wydobywczy powinien być w Polsce zaorany, drugie primo coś im za długo idzie zbieranie dowodów, jak na takie oczywiste wały.
  • Odpowiedz
areszt wydobywczy powinien być w Polsce zaorany

@Bestia_z_Jellystone: pełna zgoda, ale ten osobnik i tak siedziałby za mataczenie i zacieranie śladów

coś im za długo idzie zbieranie dowodów, jak na takie oczywiste wały

@Bestia_z_Jellystone: w jakim sensie długo? wiesz ile tych wałów było, czy znasz tylko te upublicznione które mogą być promilem całości?
  • Odpowiedz
areszt wydobywczy powinien być w Polsce zaorany

@Bestia_z_Jellystone: gdzie tu masz areszt wydobywczy? Jest zarówno zagrożenie karą przekraczającą 8 lat, uzasadniona obawa ucieczki oraz uzasadniona obawa mataczenia. Gdyby w tej sprawie nie został zastosowany areszt to to byłby dopiero skandal.
  • Odpowiedz
dobrze wiesz, że nie ma w naszym kraju czegoś takiego jak sprawiedliwy proces, więc nie żartuj sobie ze mnie.

@Bestia_z_Jellystone: zapomniałem że kiedy przestępca powiązany z pis ma odpowiadać karnie za to co robił to zamach na demokracje

Cała machina państwowa jest puszczona po to, żeby sformułować akt oskarżenia, ale coś nie za bardzo to
  • Odpowiedz
nadużywa się prawa aresztu

@KochanekAdmina: tu się nie nadużywa: są dowody na jego mataczenie i zacieranie śladów.

patologia która powinna być zlikwidowana.

@KochanekAdmina: DLACZEGO wczc. minister Ziobro przez OSIEM lat tego nie zlikwidował? Tusk mu przeszkadzał? Kasta? Czy soros?
  • Odpowiedz