Aktywne Wpisy
sloniasek +401

Shyvana +16
Pytanie statystyczne.
Co uczestnicy myślą o prezencie w postaci klocków lego powiązanych z zainteresowaniem danej osoby, gdy niekoniecznie wspominała ona o tym, że lubi klocki. Np zestaw Lego z Władcy pierscieni dla fana władcy pierścieni. Albo zestaw Lego kwiatki dla fanki roślinek.
To spoko personalizacja czy nie? Często dostajemy takie pytanie na pw, czy taki prezent byłby ok.
Wołam najaktywniejszych na tagu
Co uczestnicy myślą o prezencie w postaci klocków lego powiązanych z zainteresowaniem danej osoby, gdy niekoniecznie wspominała ona o tym, że lubi klocki. Np zestaw Lego z Władcy pierscieni dla fana władcy pierścieni. Albo zestaw Lego kwiatki dla fanki roślinek.
To spoko personalizacja czy nie? Często dostajemy takie pytanie na pw, czy taki prezent byłby ok.
Wołam najaktywniejszych na tagu

Scrolluję FB, wypyerdala mi randomowo wśród "polecanych" takie COŚ. No przecież żeby z siebie .ysrać takie coś to trzeba mieć już jednocyfrowe IQ (╯°□°)╯︵ ┻━┻
Gdzie oni ten spam lepią, w psychiatryku? I do kogo to kierują, do pacjentów w pozostałych psychiatrykach?...
It's over dla tego społeczeństwa.
źródło: codogurwy
Pobierzźródło: image
Pobierzźródło: comments
Pobierzźródło: comments2
PobierzOczywiscie wszystko zrobione przez AI, bo nawet najbardziej zły duchowo copywriter tego by nie stworzył. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
"Polecam" sagę z Aleksem Wieśkiem Barczewskim (ponad 60 letni otyły kołcz relacji mający 40 letnia kobietę) na yt zaczynał od
no z pierwszą częścią bym się jeszcze zgodził, bo trzeba doceniać matkę. Ogólnie tekst jest spoko, ale napisany w taki sposób że mały by został spermiarzem do ig lasek a nie je ruchał. Szkoda że młode nie lecą na takie docenianie a tylko te po 30, pewnie im bardziej z urojonym i oderwanym od rzeczywistości światopoglądem tym bardziej. głupie
O nie, stulejarskie patoszambo zesrało się o to żeby zamiast być egoistycznym gnojem dzieciak miał okazać matce odrobinę szacunku i wdzięczności za to jak się ona dla niego codziennie bezwarunkowo poświęca i robi dla niego i wokół niego wszystko, żeby niczego mu nie brakowało, zupełnie bezinteresownie.
No ale według was zasługuje za to wyłącznie na nienawiść i pogardę. Współczuję waszym matkom które poświęciły większość swojego życia na takie obrzydliwe