Aktywne Wpisy

Finesta +960
#rozdajo
Cześć misiaczki ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Jako, że zbliżają się święta, to czas na małe rozdajo.
A do oddania mam Sapphire RADEON RX 580 NITRO+ Special Edition, 8GB.
Nie jest to obecnie szczyt techniki, sama wartość karty też nie powala, ale może komuś przyda się taki dodatek. Fajnie jakby wpis plusowali ludzie, którym faktycznie ta karta się do czegoś przyda.
Pluski zbieram do 24.12, a same rozjado odpalę
Cześć misiaczki ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Jako, że zbliżają się święta, to czas na małe rozdajo.
A do oddania mam Sapphire RADEON RX 580 NITRO+ Special Edition, 8GB.
Nie jest to obecnie szczyt techniki, sama wartość karty też nie powala, ale może komuś przyda się taki dodatek. Fajnie jakby wpis plusowali ludzie, którym faktycznie ta karta się do czegoś przyda.
Pluski zbieram do 24.12, a same rozjado odpalę
źródło: 1000040147
Pobierz
PorzeczkowySok +52

źródło: GpFidTuXIAAeP8c
PobierzNie wiem o co biega, co to za zdjęcia są.
@Eillis: @ExtraPensja AI g***no, takie to "zdjęcia", a za świadome robienie śmietnika na tagach to OP powinien ostrzegawczego bana otrzymać
@ExtraPensja: Ja to po prostu wiem
1. Gdyby zdjęcia były autentyczne, byłaby to sensacja dekady a nie wiralowa bezbekowa grafika, krążąca po X-ie
2. Całkowity brak zdjęć źródłowych na witrynie projektu NASA MRO, co jest bezpośrednim dowodem na to, że to fejki
3. OP kilka postów wcześniej wstawił "rekonstrukcję" tych wraków, co wskazywało na to, że rozdzielczość "zdjęć" jest nieosiągalna dla jakiegokolwiek instrumentu jakim dysponuje NASA
@razem całkiem możliwe
@panDario: Co najmniej kilka osób rozważało, czy nie jest to autentyczne foto, dlatego zareagowałem i wyzwiska mnie nie uciszą
@panDario: Widzę tag "mars", który mam w obserwowanych
@panDario: Niestety będę dalej obalał bzdury