Aktywne Wpisy

straszny_cham +503
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

bugzer +553
Czacie, dziadek 67 lat bronił swoje 2 małe psy przed amstaffem, bo ten biegał sobie bez smyczy i bez kagańca. Miał przy sobie siekierę więc jebnal psu kilka razy i go zabił. Efekt ? Zatrzymany przez policję i grozi mu 5 lat więzienia. Chore państwo. Psiarze w kom oczywiście życzą mu też żeby dostał w łeb siekiera. To co miał gość zrobic? Pozwolić żeby zagryzł mu psy? Przecież jak by sobie szedł
źródło: temp_file7562871535875557032
Pobierz

@Sylwike: Kolejny xd Dlaczego niby?
@Sylwike: Bzdury wypisujesz. Żadnej szanującej się kobiecie mieszkanie z rodzicami nie będzie przeszkadzać. Tyle mam kumpli, którzy do 27-29 roku życia mieszkali z rodzicami zanim poszli ze swoimi różowymi mieszkać razem. Ja zresztą tak samo. Zapominasz o jednej rzeczy, większość samotnych kobiet też przeważnie mieszka z rodzicami ( ͡° ͜ʖ ͡°) i to jest zupełnie normalne.
Ja
@Herato: Moim zdaniem niezależnie od wieku red flagiem jest przede wszystkim mówienie, że facet mieszkający z rodzicami jest red flagiem, ale to pierwsze. Jeśli masz taką możliwość i nie masz dziewczyny na przykład to nie rozumiem po ładować miesiąc w miesiąc komuś do kiszeni grube tysiące złotych za wynajem. Właśnie tak banda idiotów przepala siano
Jak ktoś przez 30 lat mieszka z rodzicami a potem się wyprowadza to nagle jest zderzenie z rzeczywistością bo:
- nie umie ugotować ziemniaków/ryzu/kaszy,
- pozostawione brudne naczynia same nie znikają,
- nie potrafi obsługiwać pralki, dobrać temperatury, pierze białe rzeczy z czarnymi,
- dziwi się że na niesprzątanej przez pół roku kabinie prysznicowej zrobiło się
A ja Ci powiem że większość przypadków wygląda właśnie tak jak opisałem i powiem więcej, jest to w miarę normalne. Zwyczajnie nie musisz robić wielu rzeczy(i nawet ich nie zauważasz) które musisz kiedy mieszkasz samemu.
@japycz: O jakim zderzeniu z rzeczywistością piszesz chłopie. Mieszkając z rodzicami też się da wszystko samemu ogarniać. Pranie sam sobie robiłem bodajże od 14 roku życia na przykład a ty chcesz mi powiedzieć, że dorośli mężczyźni tego nie
Akurat przykład który podałeś z „przelewami” jest totalnie odklejony, bo jest to codzienność każdego młodego człowieka. W przeciwieństwie do czyszczenia piekarnika….
@japycz: Nie, tak wygląda jedynie twoja bańka. Ewentualnie ty sam tak żyjesz i teraz robisz projekcje na innych.
Masz posłuchaj i dopuść do siebie czasami trochę inne poglądy od własnych. https://youtu.be/4W_GB_Ysq0U?si=DLuHI14arF8xaeHg
@japycz: Właśnie tutaj jest największy problem, wydaje ci się. Jeśli ktoś ma powyżej 20 lat i nie umie zrobić podstawowych rzeczy dookoła siebie to nie jest norma a bycie nieporadnym życiowo.
@Sylwike: Jak coś to kobiety mogą również kupować/wynajmować mieszkania, więc równie dobrze to mężczyzna może nocować/wprowadzić się do kobiety, no chyba że w tą strone to już nie pasuje ? ( ͡° ͜ʖ ͡°)