Wpis z mikrobloga

stary janusz z wąsem na rowerku 150cm obwód pasa mnie podrywał podczas biegu bo myślał, że jestem kobietą bo mam długie włosy, p--------e być babą, nie dość, że sikać na siedząco trzeba to jeszcze użerać z takimi petami o 6 rano w lesie
  • 66
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
że to nie kwestia damskiej sylwetki i kręcenia dupą, a jedynie włosy ( ͡º ͜ʖ͡º)

@oficjalniemartwa Nie znam OP, ale jak miałem długie włosy to zdarzyło się, że ktoś pomyślał z tyłu, że jestem dziewczyną. A nie mam kobiecej sylwetki ani kobiecej maniery.
  • Odpowiedz
  • 1
iekawe czemu żaden facet tak nie sika

@Soothsayer:

Ciekawostka na te święta:
Chyba już większość Niemców sika w domu na siedząco.
  • Odpowiedz
@Soothsayer: Mam znajomego co ma z ~170cm i długie włosy i szczupłą budowę ciała. Podrywanie i obmacywanie go w klubie (disclaimer: nie dla gejów) to normalka xD

Co najlepsze ma taki dosyć głęboki i basowy głos, kompletnie nie pasujący do jego osoby, Janusze i inne Krzyśki z klubów, którzy go obmacują potem mają zdziwko jak im każe s--------ć
  • Odpowiedz
@Soothsayer: Ehh znam ten ból. Ja chop ze wsi i też mam długie włosy. Czasami mi się zdarzy że jak jade rowerem to jakiś sebojanusz zatrąbi na mnie (raz nawet jakiś śmieć zatrzymał się autem i coś tam mówił do mnie). Osobiście nauczyłem się czerpać satysfakcję z terroru w ich oczach gdy uświadamiają sobie że jednak mam diczusia i nici z podrywu.
  • Odpowiedz
  • 8
@asdfghjkl ty Wiesiek słuchaj tego, ja w weekend jadę sobie na rowerku do żabki po mleko hehehe.
Patrzę a tu taka Ci fajna biegnie piękne długie włoski takie akurat dupką kręci. Podjeżdżam bliżej zagaduje kulturalnie, a patrzę od przodu, a tu chłop normalnie. Aż mnie zatkało.
  • Odpowiedz