Aktywne Wpisy

Moseva +63
Podkochiwaliście się kiedyś w kimś przez dłuższy czas i nigdy mu o tym nie powiedzieliście ani nie daliście żadnego znaka? Przyznajcie się kto miał zryty łeb w szkole

wfyokyga +207
Jestem top mikroblogerem i jaka przewaga nad drugim miejscem. Krul i władca mirko, mówiąc skromnie bo jestem wybitnie skromnym człowiekiem.
źródło: temp_file3283309792774744229
Pobierz

Starajcie się zawsze porównywać do średniaków, albo wyżej, nie ciągnięcie się sami w życiu w dół.
#dziendobry #memy #kiedystobylo #nostalgia
źródło: 611daa53b2c66a5ae9462c678ac6b474049ccb59a94a3126e3510bc5a3b9e382
Pobierzźródło: 1000004238
PobierzJa wiem jak było z życia.
W ogóle to Ai Ci nie zawarło faktu ile ludzi pracowało poniżej minimalnej co nie było niczym nadzwyczajnym, dzisiaj już czegoś takiego nie ma, nie w takim stopniu jak wtedy
W każdym razie dzisiaj żyje
@r5678: Co za bzdury, wytrzeźwiej.
@ZaczynajacySieNaLitereX: tylko poniżej na śmieciówce albo na czarno
I nie zarabiałem wtedy minimalnej, żyło mi się o wiele lepiej niż teraz.
Widać że życia nie znasz nic. Prywaciarzowi się coś nie spodobało to ci zapłacił 500zl jak się dopominales o wypłatę to że miałes umowę na więcej nie miało znaczenia.
Skąd to wyśmiewane dzisiaj w memach z ogłoszeń że wyplata na czas?
Kiedyś tak nie było dzisiaj się ludzie dziwią
Niewolnictwo na całego było, zero poszanowania dla pracownika. Trzeba było do
@ZaczynajacySieNaLitereX: o takiej kwocie mówił swojej żonie jego kolega alkoholik, który większość wypłaty przepijał xD
@r5678: jestem z Polski B, pierwszą robotę miałem w fabryce mebli w 2011 roku, w 2012 roku pracowałem też na budowach. Nikt nie robił wtedy za 500 zł, nikt z mojej rodziny, znajomych ze szkoły etc. W 2013 czy 14 roku były staże z urzędu pracy gdzie płacili bodajże 900 zł za miesiąc i to były najniższe wynagrodzenie na rynku.
o, znalazłem jakieś źródło, 800 zł
źródło: IMG_5172
Pobierz