Wpis z mikrobloga

Dobra odklejka u zielonego że dla małpy mam jakieś pieniądze za cokolwiek płacić. Oni chyba romans mają bo w środku nocy ze sobą piszą w komentarzach a później zielony małpie odklejki zapodaje

#kononowicz #patostreamy
  • 12
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Dobra odklejka u zielonego że dla małpy mam jakieś pieniądze za cokolwiek płacić

@OlgierdanoTivi: Wczoraj jak się zapytałem o jedną rzecz z wysrywa zielonego, to zostałem zjechany przez całą koalicję antylateksową, że oglądam zielonego (nabijam mu wyświetleń) i jeszcze mam czelność się pytać, czy to prawda. Skoro wszystko co mówi zielony to nie prawda to po co go oglądać (nabijać wyświetlenia) i to komentować? Widzę tutaj podwójne standardy.
  • Odpowiedz
@droga_krzyzowa: ty się pytałeś mnie czy to prawda powołując się na jakieś majeczenie a nie napisałeś coś z jego filmu. To nie podwójne standardy tylko inna sprawa jak na moje.

Skomentować coś a publicznie się kogoś pytać czy te obrzydliwe pomówienia z jego kanału to prawda. Chyba różnica
  • Odpowiedz
z jego kanału to prawda

@OlgierdanoTivi: No dobra, a jak mnie koalicja antylateksowa pojechała za oglądanie filmu z kanału zielonego to też ok? Czy jedni mogą oglądać, a drudzy już nie? Dla mnie to są te podwójne standardy. Tylko nie mów, że za każdym razem ściągasz film z kanału zielonego przed obejrzeniem, bo w to nie uwierzę.
  • Odpowiedz
Czy o tobie Ekotzvel nagrywał krupskie wilmy?

@Doiges: Ale co to ma za znaczenie jak się zostało pojechanym o oglądanie filmów zielonego? To można oglądać jego filmy czy nie? Nagle się okazuje, że nikt nie ogląda jego wysrywów. A to, że jedni mogą komentować jego filmy, a drudzy nie, to jest to już hipokryzja do kwadratu, a nawet to sześcianu.
  • Odpowiedz