Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 62
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Lardor: siema, kiedyś się interesowałem pracą właśnie jako kierowca w MPK, co powiesz z perspektywy pracy już tam, poszedłbyś drugi raz, można godnie zarobić? No i najważniejsze czy jest duży beton w strukturach, bo że jest to raczej pewne ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
via Android
  • 2
@leska 5 lat ponad robię i generalnie jakoś nie narzekam bywało do prawda gorzej teraz jest nad stan ludzi więc mam sporo wolnego. Czy bym drugi raz poszedł? Myślę, że tak lubię ten zawód. 6000 na rękę to nie są jakieś kokosy na dziś i za tą odpowiedzialność. Jest jeszcze ajencja ale przez nad stan ludzi ciężko godziny wyrobić więc chwilowo zarobki jak i na etacie. Zależy co masz na myśli
  • Odpowiedz
nad stan ludzi

@Lardor: W Krakowskim MPK jest nad stan ludzi? Zawsze myślałem że kierowców MPK właśnie brakuje, bo bardzo dużo ogłoszeń było wszędzie.
  • Odpowiedz
via Android
  • 1
@Krs90 no w końcu jest nad stan nawet bez marudzenia dostałem urlop na majówkę i mam w cholerę wolnego i to tak od października. Nawet nie ma już prawka za free
  • Odpowiedz
Nawet nie ma już prawka za free

@Lardor: No to jestem w szoku, bo mam wrażenie że jeszcze pół roku/rok temu widziałem masę ogłoszeń, łącznie z darmowym prawkiem, na motorniczego pewnie podobnie?
  • Odpowiedz