Aktywne Wpisy

dwa__fartuchy +300
Cześć Koleżanki i Koledzy, dawno mnie tu nie było (ʘ‿ʘ) Jak żyjecie?
Praca w aptece w małym mieście to jest jakiś inny stan umysłu :D
#dwafartuchywaptece #apteka #medycyna #pracbaza #farmacja
Praca w aptece w małym mieście to jest jakiś inny stan umysłu :D
#dwafartuchywaptece #apteka #medycyna #pracbaza #farmacja

źródło: 009303B9-5844-4A51-AEEF-AD2CA145CAA7
Pobierz
Mlody_pelikan +292
#mecz Cracovia wznowiła treningi, a blachotrapez wygląda jakby przechodził drugą młodość

źródło: Screenshot_2025-06-16-16-50-55-127-edit_com.android.chrome
Pobierz
Po półtora miesiąca zapłacił mi tylko za 130 godzin, chociaż przepracowałem 180. A na dodatek potrącił mi 300 zł, bo niby… uszkodziłem mopa Vileda.
W ten sposób skutecznie się wyleczyłem z korwinizmu.
#bekazpodludzi #bekazkonfederacji #mentzen #januszex
@langer: wszystko... To przeciez Korwin pierdo...ł o tym by nikt sie nie wtrącał miedzy pracodawce a pracownika. Widocznie korwin nest dobry w brydża ale juz ze znajomością historii jest kiepsko. Taki Sławek uważa ze nie potrzebna jest płacą minimalna bo ja wyreguluje rynek, no to powodzenia mariuszki z magazynu nie znajqce pracy w czasach rewolucji przemysłowej.
@langer: wszystko
Kiedyś czytałem jego bloga.
źródło: comment_xXu4E6aaAcvjKulEQ4FHhcMmBZaon8GL
Pobierz@Przypadkowy: dokładnie - a jak pracodawca ci takiej nie chce dać to po prostu wybierasz innego chyba że nie mieszkasz akurat w mieście jak 60% Polaków albo mieszkasz w jakimś powiatowym jak kolejne 20% to wtedy yyyyy tego nooo eeeee nie interesuj się lewaku
@Don_Kichot: przecież korwin od zawsze był za państwem minimum i to na wielu poziomach
No ok, podważacie moj argument, to ja wam po prostu podlinkuje dokładną wypowiedź, gdzie mowi ze podatki maja isc na wojsko, policję i rząd. Nie wspomnial wprost o sądach, ale skoro zakłada istnienie policji to z niej bezpośrednio musi wynikać
Polecam przesłuchać 2min od 5:20, a jak ci szkoda czasu to kawałeczek od 7:00 ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
Oczywistym jest, ze wszystko sie da sprywatyzować. Ale nie wszystko się powinno. I to powiedział. Proponuję uważniej słuchać.
Jesteś naprawdę taki głupi, ze udostępniłeś link, gdzie w 8 minucie mowi, ze strategiczny rzeczy jak wojsko nie beda prywatyzowali?
A poza tym głosujesz na KO i TD xd normalnie przeszukał bym w tym miejscu twój profil, ale jest ładne popołudnie a jak wiem co tam znajdę xD