Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 7
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@bruhh miałem identycznie jak ty. W sumie nawet z takim zakończeniem mi się podobało ale.... No tą postacią nie chciało mi się wczytywać wcześniejszego sejwa przed wejściem do helikoptera, tylko postanowiłem za jakiś czas przejść grę od nowa tyle że już nie ruszać dodatku.
  • Odpowiedz
  • 0
@Foxing: fabularnie nie ma sensu fakt, ze konczysz gre fabułą w 2020 roku a 3 lata pozniej dostajesz dodatek, ktory tez daje inne zakonczenie gry i totalnie się to nie klei z podstawową historią, jak już skończyłeś główny wątek X czasu temu. To jest bez sensu.
  • Odpowiedz
@bruhh ja sobie zapisałem grę przed ostateczną decyzją i wybrałem zakończenie z Normadami. Teraz robię wszystkie misje poboczne, których jest dość sporo i ciągle pojawiają się nowe. Potem sprawdzę inne zakończenia. Moim zdaniem gra powinna przeciągnąć gracza przez 90% innych wątków i potem zezwolić na zakończenie fabuły.
  • Odpowiedz
  • 1
Moim zdaniem gra powinna przeciągnąć gracza przez 90% innych wątków i potem zezwolić na zakończenie fabuły.

@not_found: dokladnie, mysle tak samo.

Bo bezsensownym jest, ze konczysz gre, majac okolo 50% calosci fabuly (bo nie zrobiles pobocznych) i wracasz sie w sumie z powrotem do punktu wyjscia, totalnie z-----i to.
  • Odpowiedz