Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Czołem. Mam pytanie odośnie pracy. Zastanawiam się nad pracą w odzieżówce typu bershka, cropp, zara ect. Czy ktoś ma doswiadczenie w takiej pracy odzieżowej sieciówki? Mam znajomego co sobie chwali i pracuje w house. Mam 24 lata, więc na razie nie myślę o korproacji i tym bardziej januszexach. Czy ktoś tutaj pracował na podobnym stanowisku? Zastanawiam się czy nie spróbować zanim wyślę CV do korproacji czy jakiegoś kołchozu.

#pracbaza #pytanie #praca

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta

🥲 Aktualnie wspiera nas średnio 1 osoba w miesiącu, co nie pozwala na pokrycie kosztów utrzymania serwisu. Wspomóż projekt

mirko_anonim - ✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Czołem. Mam pytanie odośnie pracy. Zastanawia...

źródło: zaracom

Pobierz
  • 3
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mirko_anonim: to zależy - jeżeli jest to praca do dorobienia do studiów to jak najbardziej, elastyczne grafiki, praca prosta, do przeżycia.

Natomiast jak ma to służyć do zbierania doświadczenia w CV to absolutnie. Wtedy to strata czasu. Skoro celujesz w korpo to zbieraj doświadczenie bardziej „cyferkowe”, jakaś praca z excelem, w biurze, przy rozwiązywaniu jakiś problemów.
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: mam przyjaciółkę w twoim wieku która pracuje tak. Akurat nie sklep z listy ale podobny. Prosta, kiepsko płatna praca. Nic ciężkiego, raczej w porządku warunki. Jedyny problem to klienci, ale to jak wszędzie.
  • Odpowiedz