Aktywne Wpisy
wpis na jaki grubasy nie zasluguja ale zrobic trzeba
PODSUMOWANIE 7 EDYCJI IGRZYSK BEBZONOW
tldr:
grubasy sa dalej tluste i tepe, odpadla polowa, wstyd jak diabli, tylko 36 osob schudlo od 4 kilo w gore
a
PODSUMOWANIE 7 EDYCJI IGRZYSK BEBZONOW
tldr:
grubasy sa dalej tluste i tepe, odpadla polowa, wstyd jak diabli, tylko 36 osob schudlo od 4 kilo w gore
a

#primemma witam i walka odwołana

Czołem. Mam pytanie odośnie pracy. Zastanawiam się nad pracą w odzieżówce typu bershka, cropp, zara ect. Czy ktoś ma doswiadczenie w takiej pracy odzieżowej sieciówki? Mam znajomego co sobie chwali i pracuje w house. Mam 24 lata, więc na razie nie myślę o korproacji i tym bardziej januszexach. Czy ktoś tutaj pracował na podobnym stanowisku? Zastanawiam się czy nie spróbować zanim wyślę CV do korproacji czy jakiegoś kołchozu.
#pracbaza #pytanie #praca
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta
🥲 Aktualnie wspiera nas średnio 1 osoba w miesiącu, co nie pozwala na pokrycie kosztów utrzymania serwisu. Wspomóż projekt
źródło: zaracom
PobierzNatomiast jak ma to służyć do zbierania doświadczenia w CV to absolutnie. Wtedy to strata czasu. Skoro celujesz w korpo to zbieraj doświadczenie bardziej „cyferkowe”, jakaś praca z excelem, w biurze, przy rozwiązywaniu jakiś problemów.
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: mkarweta