Wpis z mikrobloga

Ehh chyba zaczęły mi się robić coraz większe deliry od alkoholu. Ale ciężko przestać pić jak się zaczełem stresować cały czas. A stresuje się bo jestem straumatyzowanym przegrywem ale potem gadają że niech przestanie pić, ćpać albo że się niczym nie interesuje. Tylko co to daje jak nie ćpam to i tak mi się pogarsza a pasji mi nie brakuje a nic z tego nie rozwiązuje mojego problemu. #przegryw #a-----l #trauma
  • 13
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Mirkos2127: Stary to co piszesz, to nie jest bycie przegrywem, tylko życie człowieka w ogromnym bólu, który próbuje przetrwać każdy kolejny dzień. Pierwszy krok masz już za sobą, zacząłeś o tym mówić.
Tylko teraz musisz działać, prosić o pomoc to nie wstyd, a mogę cię zapewnić, że na tym świecie wielu było takich którzy myśleli, że dadzą radę sami ze wszystkim się uporać. Ale ty nie musisz. Są darmowe grupy
  • Odpowiedz
  • 0
@Wojciech_Skupien tutaj nie chodzi o to. Nawet jak nie ćpam i nie pije to i tak próbuję szukać ucieczki od świata i wtedy się np obżeram albo próbuje innego cope ale to mi stanu nie poprawia. I co i tak gadają że wymyślam a jak zajmowałem umysł czymś innym to mi się jakoś specjalnie nie poprawiło. A mówie już nawet bolało mi serce z nerwicy. Czyli najpierw mówią że wymyślam a
  • Odpowiedz
tutaj nie chodzi o to. Nawet jak nie ćpam i nie pije to i tak próbuję szukać ucieczki od świata i wtedy się np obżeram albo próbuje innego cope ale to mi stanu nie poprawia. I co i tak gadają że wymyślam a jak zajmowałem umysł czymś innym to mi się jakoś specjalnie nie poprawiło. A mówie już nawet bolało mi serce z nerwicy. Czyli najpierw mówią że wymyślam a potem jak
  • Odpowiedz
terapia nie sprawi że przestanę być incelem już tego próbowałem i nie działa w moim przypadku.

@Mirkos2127: Bo terapia nie robi z nikogo Casanovy tylko człowieka który przestaje nienawidzić siebie, ale jak idziesz tam z wymaganiem że dostaniesz #rozowypasek w pakiecie to nie terapia ci nie działa tylko to ty nie rozumiesz, po co tam jesteś.

@Average-CottonWorld-Enjoyer idealny przykład gościa co rzuci dwa słowa z memów, nazwie
  • Odpowiedz