Wpis z mikrobloga

najfajniejsza część Fallouta 76 to jak do tej pory Ekspedycja do Dzióry. Ale mi się podobalo, tak powinien wyglądać Fallout - tragicznie, strasznie, przerażająco, obrzydliwie (zwłaszcza notatki o torturach albo ta ręka w ścianie brrrr). Fajny vibe Lonesome Road.
Nie to co Bethesda zrobiła w oryginalnej mapie, 25 lat po wojnie i kolorowo, wesoło, wszędzie jakieś śmieszne robaczki, radosna muzyka. A FE!
#fallout #fallout76
visas - najfajniejsza część Fallouta 76 to jak do tej pory Ekspedycja do Dzióry. Ale ...

źródło: a3da45e9a5e86ba2c32a45f8e8a4dc53

Pobierz
  • 4
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 1
@Alfiarz: szkoda tylko że taka uśmiechnięta. gdyby dali trochę więcej brudu, dymu i muzyka z fo1 to byłoby ciekawiej.

mi też się fajnie gra, ale szkoda ze są tacy napaleni na hajs (te wszystkie itemy za atomy)
  • Odpowiedz
@visas: atomy w miarę idzie uzyskać za punkty score. Zgadzam się jednak ze dla PL cena subskrypcji jest bardzo wysoka. Steampesos ma fallout 1st za 7,99$ miesięcznie czyli prawie dwa razy taniej
  • Odpowiedz
@Alfiarz: panie, mam konto z fo76 na kolumbie i 1st kosztuje miesiecznie jakies 13,60 i uwazam, ze to akurat sprawiedliwa cena za to co jest oferowane w ramach sub
  • Odpowiedz