@Polasz: krówka do indii, swinka do izraela, cebula do polandii i byznes bedzie wielki, tak wielki ze nie bedziecie wiedzieli co z nim robic, to bedzie piekny byznes, najlepszy na swiecie xD
In 2024, India consumed about 3 million metric tons of beef and veal domestically, notes Statista. This placed India fourth in the world for domestic consumption, after China, Brazil, and the EU.
@LifeReboot Jak ja jestem według ciebie debilem to po przeczytaniu tej informacji gdzie siebie klasyfikujesz?
In 2024, India consumed about 3 million metric tons of beef and veal domestically, notes Statista. This placed India fourth in the world for domestic consumption, after China, Brazil, and the EU.
@kycol_kycolewicz: o dzięki za info, też ciekawa sprawa, że USA nie jest na szczycie rankingu
źródło: temp_file7933766110260570486
Pobierzźródło: temp_file661207781925226944
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora
Bo to jest taka taktyka. Atakuje wszystkich, ale najmocniej Chiny zeby stworzyć wrażenie że to nie one sa głównym celem.
Nie mówię ze mądra, nie mówię ze skuteczna.
@kycol_kycolewicz: Lol, ale wiesz że to nie chodzi o wielkość eksportu tyłku hinduizm? Boże co za debile tu z nami siedzą :D
@kycol_kycolewicz: a w indiach je się krowy tak w ogóle? hmmm
@LifeReboot
Jak ja jestem według ciebie debilem to po przeczytaniu tej informacji gdzie siebie klasyfikujesz?
@kycol_kycolewicz: o dzięki za info, też ciekawa sprawa, że USA nie jest na szczycie rankingu