Wpis z mikrobloga

@Kiedys_Mialem_Fejm: bo nie mogą. Jak pójdziesz w miniony Jak ja to będziesz robił kampanie 30h xd pierwsze dwa dni patcha 0.2 to była mega tragedia. Ludzie dzielili się na tych co mówili "git gud" bo wzięli nie skopana klasę i tacy jak ja, co bili białe moby 30s. Zrobiłem druga klasę warriora to na jednym skillu czyściłem paki mobów w drugim akcie więc o czym my mówimy xd minionami męczyłem
  • Odpowiedz
w sumie i z Tobą @Kiedys_Mialem_Fejm: i z Tobą po trochę się zgadzam @riakt xD
Gra będzie jeszcze dłuuuuugo z nami i pewnie będzie z pierdyliard zmian teraz do nas wszystkich należy decyzja: albo jedziemy z nimi na tym wózku albo dajemy sobie spokój na jakiś czas ¯\(ツ)/¯
ps. ja osobiście cisnę, ale jutro wieczorem pewnie to się zmieni
  • Odpowiedz
@riakt: nie żeby coś ale to nie jest kwestia ascendancy tylko abolutnie gównianego balansu skilli w gierce. Na spear miałeś ze 2 viable skille (aktualnie ze 4 xD) i to wszystko. Gdyby nie zbugowane tornado na day1 to byłoby jeszcze gorzej.

@Lrrr: Chyba coś pomyliłeś bo nigdzie nie wspomniałem o ascendency, napisałem tylko, że na początku patcha 0.2.0 amazonka to była jedyna grywalna postać bo reszta dostała mocno
  • Odpowiedz
@szmichal: @Lrrr @Kiedys_Mialem_Fejm ja gram teraz drugi raz ale inna klasa, za kazdym razem mialem podobne emocje: przyjemnosc, niechec i znudzenie pomieszane ze soba, poczucie straty czasu mnie gryzie wiec co 10-15 leveli kupuje bron i armor, za divy i exy ktore kupuje na allegro, nawet wydanie na 100 zl jest niczym w porownaniu do czasu na to poswieconego/stracego. ogolnie dąże caly czas do builda takiego zebym nie
  • Odpowiedz
, poczucie straty czasu mnie gryzie wiec co 10-15 leveli kupuje bron i armor, za divy i exy ktore kupuje na allegro,

@KrowkaAtomowka: nie no to jest jakiś bait, prawda?
  • Odpowiedz
@davie87: w poprzedniej lidze robilem LS Deadeye, dobilem do 95l i mialem dps na LA 141k, teraz w tej lidzie robie monka, mam 80l i narazie 65k z pewnoscia po patchu juz nie wykrecisz takich duzych dmg, chociazby przez to ze tak ograniczyli sockety na gemy, gdzie mogles sobie w cholere podbijac dmg od quiviery
  • Odpowiedz