@mirko_anonim: mów tyle, ile przekona cię do roboty tam. Co za różnica czy widełki to 5-10k czy 50-100k? Idziesz na rozmowę, rzucasz swoją kwotę i tyle ¯\(ツ)/¯
Aplikuje na pozycję do UBS, która znajduje się na ranku "Director". Jakie tam są widełki, żebym widział ile powiedzieć?
@mirko_anonim: Jakbym miał się zatrudnić w UBS, to bym wymyślił jakie wynagrodzenie jest dla mnie mega atrakcyjne, dodał 50-100% i tyle powiedział z założeniem, że wytrzymam tam dla kasy rok, dwa i ucieknę.
@hodge2: szczególnie że to firma ze zwolnieniami grupowymi zaplanowanymi na 2 lata, więc może być różnie. Aż się dziwię że w ogóle rekrutują na zewnątrz
@smalbear: Znałem kilka osób które tam pracowały na technicznych stanowiskach i, poza jedną osobą, raczej szybko stamtąd uciekali. Z opowieści to takie hardkorowe korpo, mnóstwo procedur, spotkań, rozmyta odpowiedzialność i nawet dress code tam chyba jest. Obecnie podobno wjechała tam hybryda na maksa, ale nie znam szczegółów.
Aplikuje na pozycję do UBS, która znajduje się na ranku "Director". Jakie tam są widełki, żebym widział ile powiedzieć?
#korposwiat #praca #ubs #krakow #wroclaw #pracbaza
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta
👉 Z Twoją pomocą możemy działać dalej! Wspomóż projekt
@mirko_anonim: Jakbym miał się zatrudnić w UBS, to bym wymyślił jakie wynagrodzenie jest dla mnie mega atrakcyjne, dodał 50-100% i tyle powiedział z założeniem, że wytrzymam tam dla kasy rok, dwa i ucieknę.