Aktywne Wpisy
mambar +5
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Lewusx +103
Chudy ja, życzę wam dobrze spędzonych świąt!
105,7kg, tak malutko nie ważyłem prawie 2 lata. :D
9 dni bez iniekcji, jutro zaczynam rebound i wracam do treningów. W zasadzie to dziś wróciłem i był to pierwszy prawdziwy zaplanowany trening od 10 dni.
Ciesze się jak dzieciak! :D
#silownia
105,7kg, tak malutko nie ważyłem prawie 2 lata. :D
9 dni bez iniekcji, jutro zaczynam rebound i wracam do treningów. W zasadzie to dziś wróciłem i był to pierwszy prawdziwy zaplanowany trening od 10 dni.
Ciesze się jak dzieciak! :D
#silownia
źródło: IMG_5417
Pobierz

Tak jakby nowy duży przeciętny samochód dla rodziny nie kosztował tyle samo albo i więcej.
W Polsce wielopokoleniowa bieda + libkowa propaganda tak mocno weszła w mentalność, że absolutnie za normalne uważane jest, że przeciętny człowiek kupuje kilkunastoletnie gruzy, a nowe samochody są dla "bogatych", ewentualnie na starość, na emeryturę, kupione za wszystkie oszczędności jako nagroda za całe życie harówy...
#antykapitalizm #polska #motoryzacja #samochody
Komentarz usunięty przez moderatora
A co tam jest z "nie najgorzej wyposażonego"?
Lusterko na patyk, brak nawiewów z tyłu i kieszeni w fotelach, brak czujników parkowania itp.
@iforgotmypass_: wtedy oni kupowali używanego malucha z drzwiami w innym kolorze na giełdzie w Przeźmierowie a nie nowego Matiza w salonie
Zarabiając 8-10k uważasz, że zakup samochodu od 4-6 pensji jest rozsądny?
@PiotrFr: Jak wyżej - pracując na minimalnej oczekujesz elektryki więcej niż w silniku i
@not_me: spoko. zostawimy tak jak jest, niech demografia się s-------i. ewentualnie dziurę załata się bykowym albo innym z------m pomysłem. ale będzie zdziwko kiedy tąpną firmy ( ͡º ͜ʖ͡º)