Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 70
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Rotfl xD nie, czekaj az sie zrobi czarna i odpadnie xD gdyby to bylo skrecenie to sinuak by byl na kostce i rozlewal sie po stopie. Mialem mocne skrecenie (kule, orteza 30 dni i rehabilitacja)i tak spuchnietej stopy nie mialem....
  • Odpowiedz
@mambar: Kurla miras.... W poprzednim wpisie napisales:

Niestety akurat 2 dni temu poślizgnąłem się na lewej nodze i być może lekko skręciłem kostkę.

TO JEST LEKKIE
  • Odpowiedz
@gorzki99 no ogolnie byla souchnieta i jak mowisz puchla w oczach ( szybko buta sciagalem) ale az tak mocno nie byla. Ja perdole, uwielbiam wykopki za takie pytania xD
  • Odpowiedz
no ogolnie byla souchnieta i jak mowisz puchla w oczach ( szybko buta sciagalem) ale az tak mocno nie byla. Ja perdole, uwielbiam wykopki za takie pytania xD

@xyz_xyz: Gralismy w siatkowke na hali. Atakowalem z drugiej linii. No ale koles z przeciwnej druzyny slabo ogarnial i przeszedl stopa na nasza strone. Spadlem na jego stope. No i sie zaczelo :P To byl luty i lezal snieg. Oklady ze sniegu
  • Odpowiedz
@gorzki99 no ja to hopsnelem z takiego progu 30 cm i tak sobie hopsnelem ze wylądowałem na boku jednej nogi... Co to byl za ból ... 2 sciegna w stopni 2 uszkodzone 3 w 3. Naderwana torebka xd ale spoko kase z ubezpieczalni dostałem xd
  • Odpowiedz
@mambar: pisałeś, że nie masz ubezpieczenia - jedź do ambulatorium, ewentualnie sor, jak nie masz wyjścia, zapłacisz jakieś 300zl za rtg i opinię lekarza, a nawet jak nic ci nie jest ciężkiego to będziesz mógł spokojnie sobie odzyskiwać siły.
  • Odpowiedz
@mambar: to nie musi być skręcenie, podobna opuchlizna występuje przy naderwaniu/zerwaniu więzadeł w stawie skokowym. Tak czy inaczej zaraz po urazie powinieneś był udać się na SOR.
  • Odpowiedz