Wpis z mikrobloga

Chudy ja, życzę wam dobrze spędzonych świąt!
105,7kg, tak malutko nie ważyłem prawie 2 lata. :D
9 dni bez iniekcji, jutro zaczynam rebound i wracam do treningów. W zasadzie to dziś wróciłem i był to pierwszy prawdziwy zaplanowany trening od 10 dni.
Ciesze się jak dzieciak! :D

#silownia
#dieta
#mikrokoksy
#mirkokoksy
#sterydy
Lewusx - Chudy ja, życzę wam dobrze spędzonych świąt! 
105,7kg, tak malutko nie ważył...

źródło: IMG_5417

Pobierz
  • 43
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 4
@smieszek321: Jakby moja masa mięśniowa miała spadać po odstawieniu, to myślę, że zaczęłaby tak po może miesiącu/dwóch delikatnie jeśli bym trenował nawet na pół gwizdka 3-4x w tygodniu. Samo wyjście z organizmu tego wszystkiego co w siebie wbiłem, zajęłoby z miesiąc lub więcej.
  • Odpowiedz
Nie rozumiem czemu komuś się w ogóle podoba taki wygląd, ale twoja sprawa

@beer_man: Eh, tutaj my idziemy znowu. Ludzie kiedy odkrywają, że ktoś trenuje, żeby podobać się panom sędziom na konkursie, a nie ziomeczkom albo dupom pod remizą :OO
  • Odpowiedz
Nie rozumiem czemu komuś się w ogóle podoba taki wygląd, ale twoja sprawa

@beer_man: Jak nie twoja sprawa to na cholerę chłopakowi piszesz że ci sie nie podoba?

Jak widzisz niewyględną babę na ulicy to podchodzisz i mówisz 'Nie moja sprawa, ale Pani jest brzydka'?
  • Odpowiedz
@revente:

A nie widzisz geniuszu różnicy między człowiekiem który idzie po ulicy, a człowiekiem który wstawia swoje zdjęcie na duże forum internetowe? Bo z tego co napisałeś wynika że nie widzisz, a z tego z kolei wynika jasno, że masz niesamowicie niski iloraz inteligencji.
  • Odpowiedz
@Serrrek:
To tag na czarną listę a nie pisać jakieś pojazdy.

A o niskim iq świadczy to że zamiast pisać na temat od razu wchodzisz na mnie ad personam.
  • Odpowiedz
@revente: Niby dlaczego? Typ sam wrzuca swoje zdjęcie, to można komentować xD Przecież po to jest ta strona. Dlaczego ktoś miałby to wrzucać na czarną? Może przecież po prostu napisać że mu się nie podoba.

o niskim iq świadczy to że zamiast pisać na temat od razu wchodzisz na mnie ad personam.

Co? Niby jakim cudem to może świadczyć o IQ? Naprawdę cienko u ciebie z myśleniem mordo.
  • Odpowiedz