Aktywne Wpisy

Gmeras +220
Witajcie Mirki i Mirabelki
Chciałem napisać kilka słów z szacunku do Was, choć będzie ich niewiele, bo i niewiele się dzieje. Dopadła nas rutyna, z czego ogromnie się cieszę.
Jak sobie radzimy? Myślę, że rewelacyjnie. Nie chcąc się chwalić, to naprawdę nie mam sobie nic do zarzucenia. Myślę że dobrze radzę sobie w tej niespodziewanej roli samotnego ojca.
Na Dzień Mamy odwiedziliśmy grób, oczywiście z laurką od syna.
Czy syn szuka mamy? Nie. Ale
Chciałem napisać kilka słów z szacunku do Was, choć będzie ich niewiele, bo i niewiele się dzieje. Dopadła nas rutyna, z czego ogromnie się cieszę.
Jak sobie radzimy? Myślę, że rewelacyjnie. Nie chcąc się chwalić, to naprawdę nie mam sobie nic do zarzucenia. Myślę że dobrze radzę sobie w tej niespodziewanej roli samotnego ojca.
Na Dzień Mamy odwiedziliśmy grób, oczywiście z laurką od syna.
Czy syn szuka mamy? Nie. Ale

Wrrronika +182
UWAGA
NIEPOTWIERDZONE INFORMACJE
Mahomed Tuszajew został odnaleziony jako członek komisji w Grochowicach Wolnych.
#codziennytuszajew #heheszki
NIEPOTWIERDZONE INFORMACJE
Mahomed Tuszajew został odnaleziony jako członek komisji w Grochowicach Wolnych.
#codziennytuszajew #heheszki

źródło: 1000029452
Pobierz
105,7kg, tak malutko nie ważyłem prawie 2 lata. :D
9 dni bez iniekcji, jutro zaczynam rebound i wracam do treningów. W zasadzie to dziś wróciłem i był to pierwszy prawdziwy zaplanowany trening od 10 dni.
Ciesze się jak dzieciak! :D
#silownia
#dieta
#mikrokoksy
#mirkokoksy
#sterydy
źródło: IMG_5417
Pobierzźródło: latest
Pobierz@beer_man Też tego nie rozumiem, ale w sumie fajnie się komuś podobać. :D
@beer_man: Eh, tutaj my idziemy znowu. Ludzie kiedy odkrywają, że ktoś trenuje, żeby podobać się panom sędziom na konkursie, a nie ziomeczkom albo dupom pod remizą :OO
źródło: ll l ll l l l lll
Pobierz@beer_man: Jak nie twoja sprawa to na cholerę chłopakowi piszesz że ci sie nie podoba?
Jak widzisz niewyględną babę na ulicy to podchodzisz i mówisz 'Nie moja sprawa, ale Pani jest brzydka'?
A nie widzisz geniuszu różnicy między człowiekiem który idzie po ulicy, a człowiekiem który wstawia swoje zdjęcie na duże forum internetowe? Bo z tego co napisałeś wynika że nie widzisz, a z tego z kolei wynika jasno, że masz niesamowicie niski iloraz inteligencji.
Komentarz usunięty przez autora
To tag na czarną listę a nie pisać jakieś pojazdy.
A o niskim iq świadczy to że zamiast pisać na temat od razu wchodzisz na mnie ad personam.
Co? Niby jakim cudem to może świadczyć o IQ? Naprawdę cienko u ciebie z myśleniem mordo.