Wpis z mikrobloga

#debata #polityka
Pisowscy jako partia powinna być sukcesywnie usuwana z życia politycznego.
Pierwsze pytanie na debacie, oczywiście kandydat PIS musiał połowę czasu atakować swojego głównego kandydata.
Pisowska taktyka to szczucie, obelgi, ataki, poniżanie, kłamstwa i nikt nie ma sobie tyle jadu niż oni.

Kolejna sprawa do republiki, dopisek SYGNAŁ NIELEGALNEJ TVP W LIKWIDACJI. No ja pie.... jak małe dziecko, na każdym kroku muszą to zaznaczyć.
Pier... katole codziennie się modlą, chodzą co niedziele do kościoła ale dla nich przygotowane jest specjalne miejsce w piekle.
  • 5
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Platformiarze jako partia powinna być sukcesywnie usuwana z życia politycznego.
Pierwsze pytanie na debacie, oczywiście kandydat PO musiał połowę czasu atakować swojego głównego kandydata.
Platformerska taktyka to szczucie, obelgi, ataki, poniżanie, kłamstwa i nikt nie ma sobie tyle jadu niż oni.

Kolejna sprawa do TVNu, dopisek POTĘŻNY RAFAŁEK WYGRYWA W CUGLACH, JEDZMY G---O No ja pie.... jak małe dziecko, na każdym kroku muszą to zaznaczyć.
Pier... warszawioki codziennie chodzą na macze, chodzą
  • Odpowiedz
  • 0
@Njal: O czym ty piszesz gościu? Pierwsze pytanie na debacie dotyczyło bezpieczeństwa. Ostatnie 25 sekund Nawrocki atakował Trzaskowskiego. Trzaskowski odpowiedział krótko na początek Nawrockiemu bez chamstwa a potem cały czas poświęcił na pytanie.
Ktoś słusznie powiedział że po powstaniu PIS Polska polityka to dno.
PIS podczas wyborów do sejmu i senatu manipulowało cenami paliw narażając rezerwy strategiczne, wtedy było dobrze tak?
@przemytni-azbestu Jakie klapki? Zapytaj AI Grok na twitterze
  • Odpowiedz
@Wwolt: Nie wiem kto to Al Grok i nie korzystam z Twittera, wolę własny mózg niż bycie fanatykiem jednej czy drugiej strony upośledzonej barykady. xD Od 20 lat dwie partie robią z tego kraju skorumpowany cyrk i każdy kto je po 20 latach popiera powinien mieć wypisane orzeczenie o upośledzeniu w stopniu lekkim co najmniej.
  • Odpowiedz