Aktywne Wpisy

smutny_czlowiek +824
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Francesco123 +261
Koorwa, rzuciłem luźną robotę w korporacji bo były 3 zmiany, zero stresu kon zwalony itd każdy wie o co chodzi, naczytałem sie k---a głupot że tak nie wolnoo, trzeba być ambitnym, nie można cale zycie siedziec w jednej firmie... i co? K---a poszedlem do prywaciorza bo jedna zmiana xD i jak myślicie jak jest? Jest k---a p--------e, c-----a umowa na zasadzie zarobisz jak bedzie premia uznaniowa a na papierku minimalna, kamer od

Pisowscy jako partia powinna być sukcesywnie usuwana z życia politycznego.
Pierwsze pytanie na debacie, oczywiście kandydat PIS musiał połowę czasu atakować swojego głównego kandydata.
Pisowska taktyka to szczucie, obelgi, ataki, poniżanie, kłamstwa i nikt nie ma sobie tyle jadu niż oni.
Kolejna sprawa do republiki, dopisek SYGNAŁ NIELEGALNEJ TVP W LIKWIDACJI. No ja pie.... jak małe dziecko, na każdym kroku muszą to zaznaczyć.
Pier... katole codziennie się modlą, chodzą co niedziele do kościoła ale dla nich przygotowane jest specjalne miejsce w piekle.
Pierwsze pytanie na debacie, oczywiście kandydat PO musiał połowę czasu atakować swojego głównego kandydata.
Platformerska taktyka to szczucie, obelgi, ataki, poniżanie, kłamstwa i nikt nie ma sobie tyle jadu niż oni.
Kolejna sprawa do TVNu, dopisek POTĘŻNY RAFAŁEK WYGRYWA W CUGLACH, JEDZMY G---O No ja pie.... jak małe dziecko, na każdym kroku muszą to zaznaczyć.
Pier... warszawioki codziennie chodzą na macze, chodzą
Ktoś słusznie powiedział że po powstaniu PIS Polska polityka to dno.
PIS podczas wyborów do sejmu i senatu manipulowało cenami paliw narażając rezerwy strategiczne, wtedy było dobrze tak?
@przemytni-azbestu Jakie klapki? Zapytaj AI Grok na twitterze