Aktywne Wpisy
rysiek-dunaj +13
#raportzpanstwasrodka
Mumin i jego teoria płaskiej Ziemi była nawet śmieszna😁,ale to co on teraz p------i o raku i chemii to już jest przegięcie.On jest tak głupi że aż p----------y.
https://streamable.com/ypvjc3
Mumin i jego teoria płaskiej Ziemi była nawet śmieszna😁,ale to co on teraz p------i o raku i chemii to już jest przegięcie.On jest tak głupi że aż p----------y.
https://streamable.com/ypvjc3

brainac +3
#slubodpierwszegowejrzenia ten tag jest tak toksyczny, że wywala skalę. Może ci normalni są cicho. Każdy komentujący jest chyba dyplomowanym psychologiem, a nawet jasnowidzem. Żadnych braków, problemów, frustracji, kompleksów. Chodzące ideały.

wtedy nie wiedzialem ze ta misja byla zbugowana i jesli tak jak ja graliscie na slabym PC to motor nie byl w stanie dogonic samolotu za zadne skarby, przez co nigdy nie zobaczylem napisow koncowych
mam nadzieje ze GTA VI naprawi kilka rzeczy ktore zepsulo uniwersum HD, brak checkpointow w starych GTA bylo bardzo upierdliwie ale chcialbym zeby wrocily bardzie dotkliwe kary za smierc
#ps5 #gry #oswiadczeniezdupy
źródło: 60dbe29f-e12b-47cd-a1f9-90b433540e48
Pobierz@Mega_Smieszek robilem ja niedawno bo vice city teraz tez ogrywalem, nie mialem z nia problemow ale przyznam ze helikopterem w starych GTA steruje sie o wiele trudniej niz w 4 i 5 ale to chyba zasluga sterowania, strzelania to tez padaka
jezdzi sie
Siadłem do tego jakieś kilka lat później i już nie było absolutnie żadnych problemów. Dlatego zawsze jak ktoś pisze, że helikopterek go wymęczył to zrzucam na
ale nie powiem, chcialbym zeby misje
@aleroc: Tam było trzeba n---------c strzalke do gory
Tak samo z misją gdzie trzeba wskoczyć do odrzutowaca w locie i zastrzelić typków, to trzeba avionetką lecieć sinsuoidą aby leciała szybciej.
i jedyne co musialem zrobic to dusic gaz
ale zdajecie sobie sprawe ze jak sie gralo z niskim fpsem to nie bylo takie proste?
sam dopiero niedawno sie dowiedzialem co bylo powodem psucia sie tej misji, przez ten caly czas myslalem ze to ja robie cos nie tak