Wpis z mikrobloga

@JednaRenkaJedenKaleka kurczę myślałem, że to kolejny post typu "zmarzł". Szkoda jednego z najlepszych selekcjonerów Polskiej reprezentacji. Dożył słusznego wieku, wiele sukcesów, Euro 2008 a przede wszystkim eliminacje do niego. Takiego go zapamiętamy.
  • Odpowiedz
  • 59
@JednaRenkaJedenKaleka: Cudotwórca, który z polskiego drewna zrobił drużynę na poziomie europejskim. Do tej pory za c---a nie wiem jak on to osiągnął. Jemu należy się pomnik w Parku Łazienkowskim.
  • Odpowiedz
@JednaRenkaJedenKaleka: najlepszy trener w XXI wieku. Nie wiem czy najlepszy w historii, bo nie wiem jaki poziom prezentowali piłkarze za Górskiego ale Leo pokonał z takim drewnem Portugalię i Belgię oraz wszedł na Euro gdzie grało 16 drużyn. Gdyby miał taką pakę jak Nawałka w 2016 to rozjechałby każdego 10:0.
  • Odpowiedz
  • 20
@smialson pamiętam jak o--------y Portugalię....pamiętam też Jak Krzynówek (ksywa szczena :) z-----ł z 20 metrow, i ta awaria prądu na stadione w meczu z Kazachami, i co dało się? Dało grac efektownie i efektywnie. Chyba najlepsza paka była wtedy w XX wieku, no moze ba równi z ekipą Nawalki, ale Beenhaker miał mniej graczy z top lig.
  • Odpowiedz
@JednaRenkaJedenKaleka Pamiętam oburzenie jak zaczął mówić nam o tych chatkach, o talentach, o zaniedbaniach.

Niektórzy mieli go wówczas za bufona, a okazało się, że stary wyga nam nie wygarniał, on mówił jak jest. Facet chciał i próbował nam pomóc, dał nam tę namiastkę zachodu o którym zawsze myśleliśmy z zazdrością. Mam na myśli połączenie profesjonalizmu, luzu, pewności siebie i dojrzałości, ale przede wszystkim na chwilę nasi kopacze zapomnieli, że się nie
smutnebartosze - @JednaRenkaJedenKaleka  Pamiętam oburzenie jak zaczął mówić nam o ty...

źródło: image_picker_FC764EA8-C231-4CDC-979F-FC59B0D06EBE-25432-00000F701B64D008

Pobierz
  • Odpowiedz