Wpis z mikrobloga

@salvador94 ahhh i jak zwykle króciutko i na temat bez pierdyliarda $paragrafow ust. 57272 pkt. Ustawy o dupie i marynie :) jakby mieli limit znaków narzucony ( ͡ ͜ʖ ͡)
  • Odpowiedz
@salvador94: dla pewności, żeby sprawa nie została zamieciona pod dywan, sugeruję też dać znać lokalnej gazecie i portalowi. A gdyby zlali temat, to z pewnością te krajowe też się zainteresują procederem.
  • Odpowiedz
@salvador94 bardzo dobrze zrobiłeś. Moja dentystka również wyłudzała kasę z NFZ, pacjenci zgłaszali że coś jest nie tak i NFZ zajął się sprawą. Po jakimś czasie dostałem wezwanie na komendę w charakterze świadka w sprawie. Niedawno kobieta dostała rok pozbawienia wolności w zawieszeniu na trzy lata. Musi zapłacić 10 tys. zł grzywny i zwrócić NFZ 497 tys. zł. Link do sprawy
  • Odpowiedz
To jest pikuś. W mojej przychodni każde wypisanie recepty jest księgowane jako wizyta u lekarza rodzinnego. A teraz pomyślcie że tam codziennie ta skrzynka na recepty jest pełna.
  • Odpowiedz
Jak ja zglosilem to najpierw co miesiac przez pol roku przedluzali postepowanie a pozniej je umozyli bo lekarka sfalszowala dokumentacje i wpisala do karty pacjenta informacje potrzebne do nielegalnego wypisania recepty na darmowe leki.
  • Odpowiedz