Wpis z mikrobloga

@badreligion66: Szkoda, że Hołownia tak późno wystartował - myślę, że spokojnie przekroczy 10%, ale chyba za późno na drugą turę. Na pewno ma mój głos żeby PL2050 miało mandat uwalać durne pomysły deweloperskie KO.
  • Odpowiedz
@badreligion66:

przypomne tylko że 8,5% głosów NIE WIEM TRUDNO POWEIDZIEĆ to osoby które zagłosują na kogoś PO 3D lub lewicy.

reszta to beton który obojętnie co się wydarzy zagłosuje na swój konfopis
  • Odpowiedz
Przecież Nawrocki z Mentzenem razem mają tyle co sam Trzaskowski xd

@badreligion66: to by się zgadzało, bo wyborcy PiS nie wiedza na kogo zgłosować. Jakby im normalnie podali jednego kandydata to by było łeb w łeb.
  • Odpowiedz
@badreligion66 to jest dramat, że Zandberg ma tak nikłe poparcie, zwłaszcza że minion Biejat ma więcej...

@badreligion66: Nie wygląda to dobrze dla Trzaskowskiego na drugą turę wyborów.

@Chrystus wygląda to dobrze, bo w drugiej turze Nawrocki zostanie rozjechany. Na niego nawet wszyscy pisowcy nie chcą głosować. Trudniej miałby z Memcenem, bo tu jest jednak efekt świeżości.
  • Odpowiedz
niestety dla konfiarzy, sławuś nie ma najmniejszych szans

@nom_om: przecież sam Mentzen o tym wie. Ameryki nie odkryłeś. Tu bardziej chodzi o to, że przegrana dopiero w drugiej turze, to ogromna premia przed wyborami parlamentarnymi.
  • Odpowiedz
@miki4ever: Za miesiąc to będą wybory, a Mentzen miał stracić poparcie przez swoje wypowiedzi już teraz, a nie jak ruszy na dobre propaganda przeciw niemu. Bo zarówno dla PiS jak i PO korzystniejszy jest Nawrocki w II turze.
  • Odpowiedz
@badreligion66: Są jeszcze głosy niezdecydowanych plus głosy zebrane od pozostałych kandydatów, z czego z analiz wynika, że Trzaskowski ma jedną z najmniejszych możliwości zebrania głosów od innych (były sondaże, z których wynika, że Trzaskowski ma wiekszy elektorat negatywny niż Nawrocki).
  • Odpowiedz
@Shuwaks a skąd wiesz, że nie stracił? Jakby sondaże o czymś decydowały, to Korwin dawno byłby premierem razem z Petru, a Konfederacja teraz by współtworzyła rząd z PiSem.

Spora część wyborców decyzje podejmuje tydzień-dwa przed wyborami, teraz to sondaże wśród fanatyków.
  • Odpowiedz
@badreligion66: dlaczego ludzie mając do wyboru empatycznego, kulturalnego, błyskotliwego, obytego w mediach i towarzystwie Hołownie wolą dalej pryszczatego plastusia, który zatacza się po czterech piwach, recytuje wierszyk na wiecu (na każdym ten sam bo po co zmieniać) wsiada na hulajnogę i ucieka? W dodatku marzy mu się dla nas zamordyzm pod ruskim butem. Naprawdę obrzydliwe.
  • Odpowiedz
Ja pierdziele no i znowu za rok będziecie płakać że mamy jednopartyjnego prezydenta długopisa xD

No stop rządy popisu i nic się w tym kraju nie zmienia ehhh szkoda gadać czas wyjeżdżać. Geriatria wybiera młodym brak perspektyw
  • Odpowiedz