W nawiązaniu do wpisu wracam z temat poznania nowych osób z okolicy
Ja lvl 28, mieszkam na Czyżynach. Podobnie jak w oryginalnym poście, można się ustawić na jakieś piwko w plenerze/lokalu, bo pogoda już sprzyja. Oprócz tego mogę zaoferować wspólne strzelanie w CS2, miejsce do grania w planszówki (Posiadłość Szaleństwa), wspólne treningi kickboxing/muay thai (raczej dla początkujących).
Zdarza mi się też pograć w bilard, squasha, pójść na siłownię czy wyskoczyć w góry jak jest lepsza pogoda
@Gomusss: chętny! w Posiadlosc Szalenstwa jeszcze nie mialem okazji pograc, ale kilka razy bylem blisko zakupu ( ͡°͜ʖ͡°) piwko czy inne aktywnosci rowniez na tak
@Gomusss: To musi być przeznacznie, po 3 miesiącach loguję się na wypok i akurat trafiam na ten post xD Sory, że się nie odezwałem po moim wpisie, zjadła mnie praca w tym roku.
Wszystkie opcje brzmią spoko, proponuję planszówki na początek (w Hexie obok rynku mają dużo gier https://maps.app.goo.gl/ftNH14toEBEJa3Rw7). W tym tygodniu jestem chory, ale cokolwiek po 16/17/18 (albo i później) w następnym tygodniu styknie.
@Cookiee: @kaczekdziwaczek @Gomusss chętnie! W ten weekend mam czas, chociaż zależy o której skończę pracę w sobotę (o ile będę pracował), chętnie bym się przeszedł na planty, knajpy i np do kina. Ja lvl 25, mieszkam niedaleko Krakowa od urodzenia a więc nawet n--------y zajdę z Czerwonych Maków na Willowe z oczami spryskanymi gazem po drodze na rynku, trochu patus trochu inteligent. XD ,,W razie W" mogę udostępnić
@Zielarz50: Ten weekend mam akurat zarezerwowany dla różowej, prędzej piątek mi pasuje. W bitewniaki nie grałem, ale z chęcią bym spróbował, w ostateczności myślałem o kupnie Władca Pierścieni: Podróże przez Śródziemie Z dojazdem nie będzie problemu, autem to chwila moment.
@Gomusss Sorki że tak późno piszę, ale ten piątek też mi pasuje. Coś organizujemy? Może byśmy się ogarnęli na jakimś komunikatorze w stylu discord czy signal, bo wypok taki średni do tego ( ͡°͜ʖ͡°)
@Gomusss: Hej. Jak coś jestem dalej chętny, tylko akurat byłem na wyjeździe z pracy w Wawie i dopiero wróciłem. Więc jak coś od przyszłego tygodnia jestem dostępny
@mistyczny_eduardo: @Cookiee @Zielarz50 @kaczekdziwaczek Niestety dopadła mnie choroba i ten tydzień mam na pewno wyjęty, także możemy ustawić się po świętach. Co powiecie, żeby zrobić grupę na Signalu - większe szanse, że się jakoś dogadamy
Ja lvl 28, mieszkam na Czyżynach. Podobnie jak w oryginalnym poście, można się ustawić na jakieś piwko w plenerze/lokalu, bo pogoda już sprzyja. Oprócz tego mogę zaoferować wspólne strzelanie w CS2, miejsce do grania w planszówki (Posiadłość Szaleństwa), wspólne treningi kickboxing/muay thai (raczej dla początkujących).
Zdarza mi się też pograć w bilard, squasha, pójść na siłownię czy wyskoczyć w góry jak jest lepsza pogoda
Wołam mireczków, którzy ostatni się odzywali i taguje #krakow, jakby się mieli trafić jacyś nowi
@Atreyu
@mistyczny_eduardo
@kaczekdziwaczek
@Morritz
@szagrat777
@miiihau
@Cookiee
@birer69
@dietetikko
Wszystkie opcje brzmią spoko, proponuję planszówki na początek (w Hexie obok rynku mają dużo gier https://maps.app.goo.gl/ftNH14toEBEJa3Rw7). W tym tygodniu jestem chory, ale cokolwiek po 16/17/18 (albo i później) w następnym tygodniu styknie.
@kaczekdziwaczek zdrowiej i dawaj znać w takim razie. Hex,Boardowa czy Domówka mogą być spoko. Na Hucie nie kojarzę podobnych miejscówek niestety
,,W razie W" mogę udostępnić
Ten weekend mam akurat zarezerwowany dla różowej, prędzej piątek mi pasuje. W bitewniaki nie grałem, ale z chęcią bym spróbował, w ostateczności myślałem o kupnie Władca Pierścieni: Podróże przez Śródziemie
Z dojazdem nie będzie problemu, autem to chwila moment.
Niestety dopadła mnie choroba i ten tydzień mam na pewno wyjęty, także możemy ustawić się po świętach. Co powiecie, żeby zrobić grupę na Signalu - większe szanse, że się jakoś dogadamy