Wpis z mikrobloga

W nawiązaniu do wpisu wracam z temat poznania nowych osób z okolicy

Ja lvl 28, mieszkam na Czyżynach. Podobnie jak w oryginalnym poście, można się ustawić na jakieś piwko w plenerze/lokalu, bo pogoda już sprzyja. Oprócz tego mogę zaoferować wspólne strzelanie w CS2, miejsce do grania w planszówki (Posiadłość Szaleństwa), wspólne treningi kickboxing/muay thai (raczej dla początkujących).

Zdarza mi się też pograć w bilard, squasha, pójść na siłownię czy wyskoczyć w góry jak jest lepsza pogoda

Wołam mireczków, którzy ostatni się odzywali i taguje #krakow, jakby się mieli trafić jacyś nowi
@Atreyu
@mistyczny_eduardo
@kaczekdziwaczek
@Morritz
@szagrat777
@miiihau
@Cookiee
@birer69
@dietetikko
  • 9
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Gomusss: chętny! w Posiadlosc Szalenstwa jeszcze nie mialem okazji pograc, ale kilka razy bylem blisko zakupu ( ͡° ͜ʖ ͡°) piwko czy inne aktywnosci rowniez na tak
  • Odpowiedz
@Gomusss: To musi być przeznacznie, po 3 miesiącach loguję się na wypok i akurat trafiam na ten post xD Sory, że się nie odezwałem po moim wpisie, zjadła mnie praca w tym roku.

Wszystkie opcje brzmią spoko, proponuję planszówki na początek (w Hexie obok rynku mają dużo gier https://maps.app.goo.gl/ftNH14toEBEJa3Rw7). W tym tygodniu jestem chory, ale cokolwiek po 16/17/18 (albo i później) w następnym tygodniu styknie.
  • Odpowiedz
via Android
  • 2
@Cookiee Wstępnie piątek wieczór mam wolny,ale do Posiadłości potrzeba najlepiej z 3/4 osoby. Jak się nie zbierze ekipa to można na piwko wyskoczyć

@kaczekdziwaczek zdrowiej i dawaj znać w takim razie. Hex,Boardowa czy Domówka mogą być spoko. Na Hucie nie kojarzę podobnych miejscówek niestety
  • Odpowiedz
@Cookiee: @kaczekdziwaczek @Gomusss chętnie! W ten weekend mam czas, chociaż zależy o której skończę pracę w sobotę (o ile będę pracował), chętnie bym się przeszedł na planty, knajpy i np do kina. Ja lvl 25, mieszkam niedaleko Krakowa od urodzenia a więc nawet n--------y zajdę z Czerwonych Maków na Willowe z oczami spryskanymi gazem po drodze na rynku, trochu patus trochu inteligent. XD
,,W razie W" mogę udostępnić
  • Odpowiedz
  • 1
@Zielarz50:
Ten weekend mam akurat zarezerwowany dla różowej, prędzej piątek mi pasuje. W bitewniaki nie grałem, ale z chęcią bym spróbował, w ostateczności myślałem o kupnie Władca Pierścieni: Podróże przez Śródziemie
Z dojazdem nie będzie problemu, autem to chwila moment.
  • Odpowiedz
@Gomusss Sorki że tak późno piszę, ale ten piątek też mi pasuje. Coś organizujemy? Może byśmy się ogarnęli na jakimś komunikatorze w stylu discord czy signal, bo wypok taki średni do tego ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz